Бурбак порадив Манілічу не боятися

Бурбак порадив Манілічу не боятися

12.01.2015, 21:34

Народний депутат України Максим Бурбак прокоментував слова заступника голови Чернівецької обласної Валентина Маніліча про нібито замовний характер своєї судової справи.   

- Що ж він так боїться хоча б назвати абревіатуру тієї політичної сили, яка до останнього боролася з тушками та регіоналами в Чернівецькій обласній раді цього скликання і таки доведе цю справу до кінця. Про це Максим Бурбак написав на своїй сторінці у ФБ. - Для людей з короткою пам'яттю та чиновників обласної ради, які навіть не слідкують за перебігом політичного життя у сесійній залі, нагадаю - це фракція "ФЗ" ("Фронт Змін"), яка по сьогоднішній день не змінила назву, не відходить від своїх принципів та завдань. Одне з них - очищення влади в законний спосіб. Впевнений, кожна тушка й зрадник свого народу понесе політичну відповідальність, якщо ж будуть підстави - то й кримінальну. P.S. Від зміни назви суть не зміниться. Це я вам гарантую. Колишній керівник фракції політичної партії "Фронт Змін" у Чернівецькій облраді 6-го скликання.

Нагадаємо сьогодні у судовій залі Апеляційного суду Чернівецької області Валентин Маніліч заявив, що замовником такої розправи над ним є "політична сила, яка намагається захопити владу в області та державі і яка протягом останнього часу кілька разів змінювала свою назву".

Заступник голови Чернівецької обласної ради Валентин Маніліч теж відповів народному депутату України через Фейсбук:

 

Раніше народний депутат України Максим Бурбак (204 в/о) звернувся до Генерального прокурора України, МВС та СБУ з проханням перевірити слова заступника голови Чернівецької обласної ради Валентина Маніліча про злочинне угруповання яке нібито діє на території області.

 - Вирішив допомогти Манілічу в тяжкій та кропіткій праці по виявленню стійкого злочинного угрупування, яке, з його слів, очолюють правоохоронці Буковини. Це вже справа честі наших силовиків ретельно перевірити наявні у Маніліча факти та виявити банду перевертнів. Пропоную надати особисту охорону Манілічу як важливому свідку. Якщо ж серйозно, то його обов'язок оприлюднити ці факти та вимагати порушення кримінальної справи, - прокоментував своє депутатське звернення народний депутат України Максим Бурбак. 

 

Нагадаємо, під час сесії обласної ради минулого тижня Валентин Маніліч заявив, що на території Буковини діють угрупування, мета якого - дестабілізація суспільно-політичної ситуації в області, дискредитація місцевого самоврядування і його звільнення. Посадовець також заявив, що до цього угрупування входять правоохоронці, депутати та інші посадові особи Чернівецької області, які діють за попередньою змовою.

1


КОМЕНТАРІ (1)

Нашли козла отпущения, та в обл. совете, в кого не плюнь, по всем тюрьма плачет!!!

avatar

12 січня 2015 20:25