Бурбак порадив обласній раді організувати кадровий конкурс, Забродському нагадав про пістолет, а Годнюк про  рукописи, які не горять (ВІДЕО)

Бурбак порадив обласній раді організувати кадровий конкурс, Забродському нагадав про пістолет, а Годнюк про рукописи, які не горять (ВІДЕО)

27.06.2016, 20:49

Народний депутат Уукраїни Максим Бурбак прокоментував жорсткі дискусії на профільних комісіях Чернівецької обласної ради, які відбулися під час останніх кадрових призначень на керівні посади в деяких медичних закладах краю.

Про це повідомляє кореспондент www.buknews.com.ua з  прес-конференції народних депутатів "Народного фронту".  

 -          Бачу, що хтось когось лобіює, підтримує, - сказав парламентар під час прес-конференції у Чернівцях. -  Натомість я порадив керівництву Чернівецької обласної ради -  під час нашої розмови також був присутній перший заступник голови Чернівецької ОДА пан  Куліш, щоб не  було таких конфліктних ситуацій: проведіть відкритий, прозорий, публічний конкурс. Пропишіть його умови і проведіть у прямому ефірі.  Хто хоче, нехай прийде на засідання, але щоб це був не базар, а дійсно конкурс. І щоб це був конкурс ідей і програм щодо подальшого розвитку цих комунальних установ. Тоді це буде чесно!

Аде майнову комісію також очолює людина з часів Януковича, - уточнив своє питання про процеси навколо кадрових призначень журналіст Петро Кобевко.

-          Ніхто не забутий, ніщо не забуте і рукописи не горять, - нагадав Максим Бурбак, відповідаючи на питання журналіста. – Пам’ятаємо як у 2012 році за тиждень до виборів миз Миколою Трохимовичем Федоруком прийшли на ефір, а двері телекомпанії ТВА були зачинені. А наступного дня міліція з’явилася в офісі. Пам’ятаю судові тяганини між власниками, пам’ятаю, що судом досі  не розглянута справа про погрози пістолетом вже маловідомого журналіста на адресу народного депутата України Дирія. Пригадую як посеред ночі ми прокладали шнур, щоб підключити  ТВА і канал почав працювати. Пам’ятаю як пані Любов Годнюк нас футболила – цей папір туди, а той туди. Вмикаємо, не вмикаємо… Це називається свобода слова від пані Годнюк. Тепер вона палкий революціонер, тепер вона відстоює ідеали Майдану  і ходить-водить козу по Хотину. Петре Дмитровичу ви добре знаєте, що є певна категорія людей – пристосуванців. Такі при кожній владі мають десь бути. Це яскравий приклад. Та ще й хочуть йти на вибори до Верховної Ради. Що ж, поспілкуємося.

А що ж тоді ваша влада, - наполягав Петро Кобевко.

-          Наша влада, вона і ваша! Як народні депутати ми започаткували процес роздержавлення державних засобів масової інформації. Зараз на базі ОДТРК створять громадське телебачення і тоді громадськість буде призначати нових керівників, - завершив відповідь на це питання народний депутат. 

1


КОМЕНТАРІ (17)

НУ БУРБАК ПОВНИЙ 0

avatar

студент

27 червня 2016 18:10

Хто старе пом'яне - тому )(yй в рот !!! 

avatar

Hotin

27 червня 2016 18:44

Ты подстилка януковича жди облраду

avatar

Годнюк Любе

27 червня 2016 20:37

Люстрацію треба було проводити до кінця - тоді б і пристосуванців не було б . 

avatar

Петро

27 червня 2016 20:43

Я  уверена,  что  большей  Политической   проститутки,  чем  Петя  Кобевко  на  Буковине  НЕТ!!!  Если  порыться  у  него  в  загашниках, можно  найти  партийные  билеты от КПСС, .... Батькивщины   Регионов,,...  НФ,....до  Самопомочи,  и  еще  не  созданной  Лещенком.  Везде,  на  первых  порах  вылизывал,  а  потом  сдавал  и  яростно  обливал  грязью.  Таких  - НАДО  ГНАТЬ  ОТ  СМИ,  и  вообще  с  Украны!

avatar

нв

27 червня 2016 21:13

к сожалению, Революция Достоинства ни к чему не привела: лес качают, газ качают, таможня для своих...... - властьимущие, которые бьют себя в груди, что они самые честные, зарабатывают миллиарды, а люди беднеют. особо ценнично это выглядит, когда эти псевдопатриоты прикрываются настоящими Патриотами, которые свою кровь и жизнь отдали. А этих, красивоизлагающих типа а-ля Б.... К....., особей  привели  к власти простые люди ценой своей жизни и здоровья. 

Стыдно, когда так цинично, в глаза людей обманывают, указывают им место. Надо им, наверное, очнуться и понять, что люди не дурные и всё понимают.

avatar

нарід

27 червня 2016 21:33

так і є. Особливо  коли Кобевко молодша вчинила справжній терор і все це прикриваючись атошниками, авганцями, які їй таких повноважень не давали. тут дискусія http://buknews.com.ua/page/olha-kobevko-bezdiialnist-departamentu-okhorony-zdorovia-za-ostanni-2-5-roky-pislia-maidanu-prosto-liakaie-godnykh-pozytyvnykh-zrushen.html

avatar

авганець

27 червня 2016 21:43

avatar

Василий Забродский

27 червня 2016 23:43

Бурбак конченюга кулявлобівська. Ще й піддакує ЧМОшнику смердячому кобевко.

Що зробив ти для Бесарабії і Хотина зокрема Бурбабидло ?

Що робиш ти продажно кобевобомбонно істото крім того що пазиш свою безкришову тупорилу доцю

Які ці двоє бридкі брехливі гидотники ............

avatar

Мирний

28 червня 2016 00:03

Бурбака -пиздунка слухатисебе не поважати. Про петьку хуйбевко то взагалі "не чіпай гівно ......."

avatar

Кіндрат

28 червня 2016 00:08

Теперь узнали про Бурбака все(!) Чувак зассал и не просто зассал, а Женщину. Очко у пацаненка то слабенькое оказалось. Понимает паскудник что по IQ гарантировано уступает упомянутой Женщине. Но как не по-мужски, как дешево сводит счета ентот крендель. 

Интересно, знала ли госпожа Годнюк, какой ужас она наводит на енто "мачо". Ну в любом случае, само того не понимая (что впрочем не удивительно) оно сделало ей рекламу. В свою очередь хочу сказать :"Респект Любе Годнюк, посильнее коеКАКИх штаниноносящих будет, респект".

avatar

Сева Проспектовский

28 червня 2016 00:49

Вот это выступающее, наглое и упоротое, даже ногтя не стоит Любы Годнюк.

Я уверен, что сейчас начнется травля на Годнюк...оно же по-другому не сможет. У Брубака психика слабого, злого, подлого, мелочного человечика.

 

avatar

Таки Сеня Яцекович

28 червня 2016 01:25

 Я тобі пройдисвіту Бурбаче так скажу, не довірив би тобі й таргана такого як ти водити по Хотину, не те що козу. Йди собі чоловіче край за очі, не доводи людей. Тарифи тобі в дупу, а в лоба ....

avatar

Хотинчанин

28 червня 2016 02:12

Думав що Максимко вже нище в льдських очах немає куди падати, але хлопець виявився талановитим, ну-ну ..........

avatar

На дні

28 червня 2016 09:22

Задроцкого закрыть в подвал на три дня не давая наркоты он много чего интересного раскажет.

avatar

рыло в пуху и усы в какаине

28 червня 2016 09:33

Ты нагадай своему кенту Коле Брежневу про його минуле.Слабо?

avatar

Муля Черновицы

28 червня 2016 16:45

В сайте букинфо удаляют комменты, критикующий Бурбака

avatar

Правда

28 червня 2016 20:59