Бурбак похвалив Мунтяна, який відклав передачу землі біля комунальних лікарень під приватну парковку Редька

Бурбак похвалив Мунтяна, який відклав передачу землі біля комунальних лікарень під приватну парковку Редька

15.09.2018, 19:36

Народний депутат України Максим Бурбак жорстко розкритикував ініціативу щодо передачі землі поблизу комунальних лікарень під облаштування приватних парковок

Про це парламентар заявив 13 вересня 2018 року  під час ефіру програми «Пряма відповідь» на телеканалі "Чернівці".

- Застеріг депутатів Чернівецької обласної ради  від передачі в приватні руки землі біля комунальних лікарень. Земельні ділянки біля лікарні на Фастівській, біля обласного кардіоцентру, онкодиспансеру пропонувалося передати на 49 років у сервітут для облаштування приватних парковок. В комунальних закладах, які належать громаді, людей хочуть змусити заплатити приватнику. Я категорично з цим не згоден!  Для чого це робиться? Для того, щоб родичі важкохворих пацієнтів, привозячи їх на лікування, відвідуючи їх у лікувальних закладах, платили ще за парковку? І добре, що Іван Мунтян зняв це питання на до вивчення.  Я знаю одну з фірм, якій хотіли передати землю. Йдеться про близького до "Рідного міста" крлишнього депутата Чернівецької міської ради попереднього скликання Олексія Редька. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бурбак жорстко розкритикував бездіяльність ОДА, шкурняки депутатів облради і подвійні стандарти "Свободи" (+ВІДЕО)

ДОВІДКОВО: 

У порядок денний сесії Чернівецької обласної ради 12 вересня включили питання "Про надання дозволу на укладання договору сервітуту на користування земельними ділянками спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області". Цікавими є пункти 2, 3 та 4 про встановлення автомобільних стоянок біля онкодиспансера, кардіодиспансера та лікарні на Фастівській.

 Дозволи на укладання строкового платного договору сервітуту на користування земельними ділянками планують надати МПП "Каравантур" та ПП "Буковинатранссервіс".

 Про це на своїй сторінці у Фейсбук написала викладач ЧНУ, громадська активістка Ольга Обершт (Olga Obersht)  

  Цікаво, чи був конкурс? Як був, то де можна ознайомитися з ходом та результатами? Які були конкурсні пропозиції для укладання договору? На яких умовах все-таки планується укласти договір у разі позитивного голосування за цей проект рішення? - задає питання активістка.

І деякі власні спостереження щодо приналежності цих фірм. ПП "Буковинатранссервіс" належить представникам Аграрної партії (Редько О.М. та Венгер А.І.), а в офісі МПП "Каравантур", що на Рівненській, зареєстровано ще 3 організації. Серед них - ГО "Українсько-румунський бізнес-центр", де керівником є помічник народного депутата Тиміша Г.І. - Русу Лівіу Іванович. 
1


КОМЕНТАРІ (3)

Побільше би таких викладачів в ЧНУ як   Ольга Обершт.

Нардеп, зверніть увагу на перспективну гром.активістку.

avatar

Кучуран

15 вересня 2018 21:21

Думаю, що Мунтяну геть чисто Коментарі, які містять образу певних людей чи національностей, нецензурні висловлювання та рекламу будуть видалятися без попередження думка Бурбака

avatar

15 вересня 2018 21:23

Дивно, що чоловік просить іншого чоловіка звернути увагу на його жінку, певно, не відаючи, що це вже давно відбулося. Хто ж підкинув активістці інформацію, якраз для того, щоб дрібницями відволікти увагу від справжнього автора земельних афер на Буковині, в яких Мунтяну лише відведена роль слухняного виконавця планів Бурбака. 

avatar

Кучурану

16 вересня 2018 08:37