Бурбак подякував Мунтяну, за те що не слухає Годнюк

Бурбак подякував Мунтяну, за те що не слухає Годнюк

13.03.2018, 00:37

Народний депутат України Максим Бурбак звернувся до Чернівецької обласної ради з пропозицією не виносити на розгляд сесії питання щодо ліквідації Хотинської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату №2. Парламетар також отримав відповідь на депутатське звернення щодо передачі приміщення відділення препаратів крові.   

- Раджу всім колегам нардепам-мажоритарникам частіше проводити публічні звіти та зустрічі з виборцями, тому що це можливість почути різні думки, проблеми, які турбують наших громадян, - прокоментував свої ініціативи народний депутат України Максим Бурбак. - І також додаткова можливість обговорити багаторічні проблеми та отримати потужний резонанс в громаді. Саме проведений мною звіт у Хотині і надихнув Чернівецьку обласну раду зважити на ініціативу Хотинської райради щодо передачі до складу Хотинської ЦРЛ будівлі колишної станції переливання крові. А ще вчергове включити це питання до порядку денного постійної комісії, яку очолює депутат від Хотина Любов Годнюк. Дякую Голові облради Івану Мунтяну, що попри попередній негативний висновок цієї комісії за підписом вищезгаданої пані депутата, все ж таки було почуто громаду і це питання повторно розглядатиметься. І його висновок треба винести на розгляд сесії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Народний депутат Бурбак спільно з головою Хотинської РДА Допіряком прозвітували перед громадою Хотинського району (ОНОВЛЕНО)

- Як і наступне питання щодо можливого закриття Хотинського спеціального ЗОШ-інтернату N2, який ні в якому разі чіпати не можна поки не вирішено питання працевлаштування педагогічного колектива та майбутнього навчання дітей. На сесії не кулуарно, а публічно і відкрито обговорити питання, почути громаду і колективи та винести справедливе рішення. Бажано запросити і нардепа-мажоритарника, і в не пленарний день роботи парламенту. Ось це і буде свято демократії в облраді. Тоді громада почує всі аргументи за і проти, тоді не буде звернень у ЗМІ та Фейсбуці до громадськості щодо нардепів-негідників, які паплюжать ім'я та репутацію зароблені роками роботи на режим біглого президента. Всіх публічно, відкрито і прозоро побачимо і почуємо. 
Адже гасло " Пачую кожного" так вам подобалось !!! Чи не так, Любов Олексіївно? !!!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Подвійні стандарти майнової комісії облради позбавляють перспектив колектив колишнього Хотинського відділення виробництва препаратів крові

Світлина від Maksym Burbak.

 

Світлина від Maksym Burbak.

Світлина від Maksym Burbak.

 
1


КОМЕНТАРІ (2)

Дуже добре пам'ятаю цю комісію. З Хотина ніхто не приїхав і доповідали представники департаменту охорони здоров'я і керівниця центру крові. Вони і запропонували це приміщення для "Служби екстренної медичної допомоги" східного госпітального округу, а так як "Служба екстренної медичної допомоги" є комунальним майном облради, то прийняли рішення не передавати у район і частину для відділення ЦРЛ дати в оренду на пільгових умовах. Комісія підтримала одноголосно. Нардеп вирішив тиснути на комісію.

avatar

Василь комісія

13 березня 2018 08:17

Тільки Годнюк по телевізору заявила, що недопустить закриття інтернатів одразу Бурбак-рятівник намалювався.

А про станцію переливання в Хотині вже всі знають, що її Кравецька хоче продати, як вже продала кінотеатр, а Годнючка не дає.

avatar

Хотин

13 березня 2018 12:45