Бурбак побачив зрушення на найвищому урядовому рівні у вирішенні проблем трудових мігрантів

Бурбак побачив зрушення на найвищому урядовому рівні у вирішенні проблем трудових мігрантів

05.07.2018, 09:58

Міністр соціальної політики Андрій Рева заявив, що 9 мільйонів українців щороку виїжджає на сезонні закордонні заробітки. Хтось на довше, хтось на кілька місяців. Щонайменше йдеться про кожного п‘ятого українця. У кожній родині хтось працює за кордоном.

- Більш ніж переконлива статистика, яка свідчить про масштаби зовнішньої трудової міграції, - прокоментував урядову статистику народний депутат України Максим Бурбак. -  Питання потребує особливої уваги уряду і парламенту.

- Нагадую, що я 14 травня звернувся до Прем’єр-міністра про необхідність створення окремого органу державної влади щодо зовнішньої трудової міграції, який би працював в режимі «єдиного вікна» з усіх проблем, що стосуються трудової міграції. Йдеться про цілий комплекс питань, які давно вийшли за межі компетенції МЗС чи Міністерства соціальної політики.

- Позитив, що після того, як ми створили міжфракційне депутатське об‘єднання щодо трудової міграції і регулярно звертаємо увагу Кабміну на цю проблему, нарешті про неї починають говорити на найвищому урядовому рівні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Додаткові можливості для України:" Бурбак з колегами визначив пріоритети в роботі з трудовими мігрантами

Максим Бурбак: Законодавство про трудову міграцію повинно відповідати сучасним викликам (відео)

 Бурбак створює міжфракційне об'єднання для вирішення проблеми трудових мігрантів

Максим Бурбак: Треба створювати умови для повернення співвітчизників з-за кордону (відео)

Бурбак запропонував Гройсману створити окреме відомство для трудових мігрантів (відео)

1


КОМЕНТАРІ (1)

Бурбак вже пхається до копійки заробітчан. Аби він вже нарешті вдавився ........

avatar

Нестор

05 липня 2018 10:17