Бурбак обіцяє підтримку влади у питанні створення робочих місць для сільського населення Кельменеччини

Бурбак обіцяє підтримку влади у питанні створення робочих місць для сільського населення Кельменеччини

13.09.2018, 19:04

Сьогодні в Кельменцях обговорювали тему створення робочих місць для сільського населення. За участі представників Чернівецького обласного центру зайнятості, місцевої влади, сільських голів Кельменецького району, роботодавців.

- Питання зайнятості дуже актуальне для району. І його потрібно вирішувати на місцях, у селах та районах, а центральна влада завжди охоче підтримає місцеві ініціативи, - запевнив народний депутат України Максим Бурбак

- Окремо наголосив, що створення об’єднаних територіальних громад також суттєво допоможе у створенні нових робочих місць на Кельменеччині. Прикрий факт, що до сьогодні у цьому районі не створено жодної ОТГ !

 ЧИТАЙТЕ ТАКОЖВ Зеленій депутати сільради зірвали сесію, щоб не давати згоду на об'єднання з Лівинцями та Подвір'ївкою

- Торкнулися проблеми зовнішньої трудової міграції. Повідомив про ініціативи міжфракційного депутатського об`єднання «Зовнішня трудова міграція».

- Розказав про закони прийняті Верховною Радою, про останні ініціативи Уряду спрямовані на вирішення проблеми з працевлаштуванням та виплати "білої" заробітної плати.

- Дуже сподіваюсь, що подібні зустрічі матимуть позитивний результаті для роботодавців, сільських голів і для людей, які ще в пошуках роботи, - сказав Максим Бурбак. 

1


КОМЕНТАРІ (2)

Ще рік і закінчиться мука для бесарабців. Бубака і його НФ "кануть в лєту". Туди їм дорога!

avatar

Юрій

13 вересня 2018 20:00

"Бурбак обіцяє ......." далі можно не читати.

avatar

Дністрюк

14 вересня 2018 09:58