Бурбак обіцяє підтримку школі на Кельменеччині, де програмують робототехніку

Бурбак обіцяє підтримку школі на Кельменеччині, де програмують робототехніку

14.11.2018, 16:11

Сьогодні народний депутат України Максим Бурбак завітав до Бабинського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Кельменецького району.

- Чудовий педагогічний колектив, який щоденно впроваджує реформу середньої загальної освіти та Нову українську школу. Адже Ірина Сосніна - тренер Нової української школи, вчитель початкових класів персонально отримувала відповідний сертифікат від представниці "Народного Фронту", Міністра освіти та науки Лілія Гриневич. За підтримки коаліційного уряду здійснено заходи з підвищення енергоефективності будівлі школи: замінені на сучасні всі вікна і двері, встановлені твердопаливні котли, які дозволили відмовитися від газу, готуються до утеплення та заміни даху, - поділився враждення від перебування у навчальному закладі Максим Бурбак

- Приємною несподіванкою стало те, що ця школа, єдина в області, виграла грант та співпрацює з FIRST LEGO League. Команда учнів FIRST LEGO League під керівництвом свого тренера, керівника гуртка робототехніки та вчителя інформатики Марини Кульчак, вже програмують робототехніку. Такими школами повинна пишатись Кельменеччина. Зі свого боку буду і в подальшому їх підтримувати. Новій українській школі бути!

СвÑ?Ñ?лина вÑ?д Maksym Burbak.

СвÑ?Ñ?лина вÑ?д Maksym Burbak.

 

 

1


КОМЕНТАРІ (1)

Ну чого знову брудним постолами лізти в ту школу? Не треба допомагати, не заважайте! І в цьому буде допомога.

avatar

Ліля

14 листопада 2018 16:20