Бурбак назвав цинічними звинувачення Уряду у проросійській політиці (+ВІДЕО)

Бурбак назвав цинічними звинувачення Уряду у проросійській політиці (+ВІДЕО)

25.11.2015, 15:22
Він також заявив, що фракції коаліції, які делегували в Уряд своїх представників, повинні нести відповідальність за роботу цих міністрів.
 
Про це заявив Голова фракції "Народний фронт" у Верховній Раді Максим Бурбак з парламентської трибуни.

"Дуже легко критикувати діючий Уряд, який був обраний фракціями коаліції, а особливо тими представниками, які надали найбільше міністрів у цей Уряд",-  підкреслив Бурбак.

Він також назвав цинічними звинувачення Уряду у проросійській політиці.

"До якого цинізму треба опуститися, щоб робити такі заяви? Це коли ми вперше зіскочили з газової голки Росії, коли в газові сховища закачано 17 млрд кубометрів газу і ми не закуповуємо більше енергоносії в країни-агресора. Це така проросійська позиція?", - обурився Голова фракції "Народний фронт".

Максим Бурбак нагадав, що в залі парламенту був проголосований євроінтеграційний пакет законів, який був поданий Урядом Арсенія Яценюка, і наступного року Україна може отримати безвізовий режим з Європою.

"Однак пропутінські сили намагаються розхитати ситуацію в країні і  влаштовують масовані атаки на Прем'єр-міністра, Президента та їхні команди, використовуючи депутатів парламентської більшості", - наголосив представник "Народного фронту".

Він закликав народних депутатів від фракцій коаліції об'єднатися навколо проведення реформ, зібратись разом з Президентом, Прем'єр-міністром та Головою Верховної Ради і обговорити переформатування Уряду.

"Ми повинні нести спільну відповідальність за реформи, які необхідні країні", - резюмував Максим Бурбак.

Раніше Максим Бурбак заявляв, що антиукраїнські сили влаштували масовану інформаційну атаку проти Яценюка. 

Джерело: http://ipress.ua/

Максим Бурбак. Фото: zn.ua

Заявление Бурбака последовало после того, как депутат от БПП Николай Томенко назвал правительство пропутинским.

1


КОМЕНТАРІ (2)

Цей добродій прав, у Яценюка нема нічого проросійського, як і людяності. У него тільки одна мета - впливати і розпріділяти у власних цілях. І неважливо, що міліардне збагачення вундера по траншам це доведення дітей, пенсіонерів, сусідів, своїх шкільних вчителів і міліони маленьких українців до матеріального відчаю. І в цьому йому активно допомагаєте особисто ви, Бурбак. Ви перекручуєте факти і кожен день свідомо брешете людям лиш би рвати свою частку з злочинного корита. Зробіть вчинок гідний людини - розпустіть свою одновідсоткову антинародну артіль і перестаньте дути людям в уха різні нісенітниці. Без Яценюка, Бурбака і подібних в Україні нарешті почнеться нормальний розвиток країни. 

avatar

Щокастий

25 листопада 2015 15:55

Бурбак читати не може те, що йому Яценюк наказав, заікається, бо йому самому гидко від того, що він говорить хороші слова про уряд.

avatar

111

25 листопада 2015 22:12