Бурбак нагадав, що місцева влада на Сокирянщині усунулась від конструктивної співпраці з ним задля розвитку всіх громад

Бурбак нагадав, що місцева влада на Сокирянщині усунулась від конструктивної співпраці з ним задля розвитку всіх громад

13.12.2018, 18:30

Напрочуд теплими були зустрічі народного депутата України Максима Бурбака з людьми у Василівці та Шебутинцях Сокирянського району. На них завітали і мешканці сусідніх сіл.

Гостро стояло питання порядку нарахування субсидій, робочі місця на селі, маленькі пенсії, земельні питання. Окремо зупинились на обговоренні доцільності введення воєнного стану. Народний депутат України Максим Бурбак пояснив, чому фракція Народного Фронту підтримала таке рішення Президента.

- Найбільш запеклі дискусії точились навколо впровадження реформи з децентралізації влади та створення ОТГ в районі, - розповів Максим Бурбак. -  Чітко аргументував свою позицію - місцева влада, в купі з козачатам, зробила все для дискредитації реформи. Задавали питання, чому всіляко допомагаю новоствореним об’єднаним громадам оминаючи інші громади. Нагадав всім, що місцева влада усунулась від конструктивної співпраці задля розвитку всіх громад.

- А об’єднаним громадам, створеним не завдячуючи, а всупереч владним ретроградам, допомагав, допомагаю і буду допомагати, - пообіцяв парламентар. - Це і буде найкращим прикладом для всіх громад. І я переконаний, до наступних місцевих виборів ми об’єднаємо всі громади Сокирянського району. Відповідно до законодавства і методології затвердженої Кабінетом Міністрів України. А свої побажання і забаганки місцеві аграріїв -феодали нехай тримають при собі. Реформу не спинити!!!

СвÑ?Ñ?лина вÑ?д Maksym Burbak.

1


КОМЕНТАРІ (1)

да багато виборців прийшло в шебутинцях аж 8чоловік. І ті розїли депутатика. А приїхав тоді коли Козак поїхав на нараду в Чернівці. Що слабо подискутувати з ним . Сцикотно а рано чи пізно прийдеться

avatar

Сокиряни

13 грудня 2018 18:56