Бурбак нагадав, як регіонали вкрали у Чернівців перинатальний центр і хоче, щоб Якимчук з Пілігрімом нарешті з'ясували, хто витратив 20 мільйонів не за призначенням (+відео)

Бурбак нагадав, як регіонали вкрали у Чернівців перинатальний центр і хоче, щоб Якимчук з Пілігрімом нарешті з'ясували, хто витратив 20 мільйонів не за призначенням (+відео)

08.02.2017, 21:01

Народний депутат України Максим Бурбак звернувся до правоохоронних органів з вимогою розслідувати зловживання у перинатальному центрі. 

Про це Максим Бурбак написав на своїй сторінці у ФБ. 

- Звертаюсь до правоохоронних органів, до обласної прокуратури дорозслідувати справу про нецільове використання бюджетних коштів на суму понад 20 млн грн. Під час керівництва колишнього голови облдержадміністрації, регіонала Михайла Папієва 20 млн було направлено на закупівлю обладнання ще незбудованого перинатального центру. Воно досі в коробках і немає вже гарантії, немає фірм закупівельників, які проводили цю закупівлю. Цю справу треба довести до кінця і людей, які розбазарювали державні гроші треба притягнути до відповідальності. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нардепи нагадали, як Папієв, Михайлішин і Шкробанець "поховали" пологовий будинок у Чернівцях і змарнували обладнання

Бурбак хоче, щоб Мунтян публічно підтримав розслідування афери Папієва у перинатальному центрі і нагадав про Маніліча та Пуршагу

Перинатальний центр на Буковині: субпідряди з корупційним запашком

Обладнання для перинатального центру в Чернівцях старіє на складах, - ZIK

«Прокладка» зі статутником 200 гривень отримала 53 млн на реконструкцію перинатального центру у Чернівцях: Фірма-виконавець не має навіть власного сайту

- По друге, Перинатальний центр треба повернути в міську комунальну власність. Ще будучи депутатом Чернівецької обласної ради, і керівником фракції Фронт Змін – ми голосували проти передачі його в область. Вважаю, що колишні регіонали вкрали в міста приміщення першого пологового будинку, розбомбили його, натомість нічого не зробили", - повідомив Бурбак.

1