Бурбак - лідерам фракцій: Чому ви так боїтесь Медведчука? (відео)

Бурбак - лідерам фракцій: Чому ви так боїтесь Медведчука? (відео)

21.12.2018, 12:10

Керівник фракції "Народний фронт" Максим Бурбак закликав лідерів всіх парламентських фракцій і Президента України проявити сміливість і приєднатися до боротьби з кремлівськими агентами, яку веде "Народний фронт".

Про це він заявив, виступаючи з парламентської трибуни.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кожен має сказати - він із Україною чи з Медведчуком, - Бурбак (відео)

"Ми звертаємося до народних депутатів, до лідерів фракцій, до Президента України, до Служби безпеки України – чому єдина політична сила, яка свідомо і чітко бореться із загрозою російського реваншу – це наша фракція, "Народний фронт". Де голос БПП, голос "Батьківщини", "Самопомочі", Радикальної партії? Хлопці і дівчата, я багатьох вас знаю особисто, хто засипав ваші очі сіллю чи налякав настільки, щоб боятися згадати прізвище Медведчука?", - наголосив він.

"Також ми звертаємося до Президента України із запитанням: Петре Олексійовичу, чому той, хто служить Путіну, вільно веде бізнес, заробляючи на українцях? І навіть, пишуть, заходить у найвищі кабінети, розраховуючи на цілком  приязне ставлення їхніх господарів. Хто тримає за руки Службу безпеки, зупиняючи розслідування діяльності "друга Путіна", як називає себе сам Медведчук", - сказав Бурбак.

Він нагадав, що кум Путіна Медведчук неодноразово висловлювався за план федералізації України, виступав за прямий діалог з ватажками так званих ДНР-ЛНР і критикував Угоду про асоціацію з ЄС.

"Це той, хто вимагає нейтрального статусу для країни з розрахунку на те, що саме нейтральний статус залишить Україну сам на сам з російським фюрером без підтримки цивілізованого світу", - додав керівник фракції НФ.

"Це той самий Медведчук, який сьогодні зосередив у своїх руках вплив на пул антиукраїнських пропагандистських телевізійних каналів, які, плюючи людям в очі, називають Революцію гідності державним переворотом, учасників Майдану злочинцями, а "беркут", що розстріляв Небесну сотню, називають героями. Це далеко не увесь перелік заслуг Медведчука перед Росією", - сказав Максим Бурбак.

Він підкреслив, що вже сьогодні політтехнологи, експерти і журналісти відкрито говорять про плани Медведчука посісти посаду Голови Верховної Ради України після наступних виборів.

"За могутньої підтримки пропагандистських рупорів, інкорпорованих в українське медійне середовище, тотального обману українців, інформаційної агресії і російських грошей, - цей сценарій, ми повинні дивитися правді в очі, має шанси бути реалізований. Тоді ми отримаємо ворога країни в самому серці української влади", - сказав Бурбак.

У зв'язку з цим керівник фракції "Народний фронт" закликав всіх лідерів фракцій підтримати створення у парламенті ТСК щодо розслідування діяльності путінського агента Медведчука, яку ініціював "Народний фронт".

"Будьте сміливими. І рішучими. Приєднуйтесь до "Народного фронту" у боротьбі з кремлівськими агентами.  З нами не страшно. Підтримуйте створення Тимчасової слідчої комісії по Медведчуку", - резюмував він. 

Джерело: http://nfront.org.ua/

1