Бурбак хоче, щоб Демидов покарав Михайлішина за те саме, що інкримінує Панчишину

Бурбак хоче, щоб Демидов покарав Михайлішина за те саме, що інкримінує Панчишину

14.08.2013, 23:13

Під час відпустки вирішив зайнятись однією з «основних функцій» народного депутата України, як собі це помилково уявляє Папієв&Co,

зокрема, наповненням дохідної частини бюджету нашого міста. Змушений був звернутись до нашої міліції з заявою про бездіяльність «керманича» або «очільника» міста, а насправді просто секретаря міськради Михайлішина, завдяки якій нанесено значні збитки міській громаді - на суму 369590гривень. Це стосується добре відомої справи по закупці так званих тролейбусів з Швейцарії, а насправді металобрухту з Голландії. Про це народний депутат України Максим Бурбак написав на своїй сторінці у ФБ. 

Впевнений, що правоохоронці нарешті змусять цього горе-чиновника виконати подання прокуратури та подати в суд на своїх бізнес-партнерів (інших припущень щодо його зволікання з позовом просто не маю) зі стягненням з них даної суми. Якщо ж ні, то відповідно до законодавства він сам мусить внести свої кровні гроші. Чекаю на повідомлення про номер справи в єдиному реєстрі досудових розслідувань та відповідні слідчі дії нашої міліції (допити,очні ставки,арешти майна тощо). Впевнений, що це перша "ластівка" в переліку кримінальних справ по діяльності нової команди з покращення в Чернівцях та Чернівецькій області.

P.S. До речі, обгрунтування по цій заяві я "позичив" з справи, яку порушили раніше стосовно мого помічника-консультанта Руслана Панчишина в Сокирянському РВ УМВС України. Отож, панове правоохоронці, можете діяти по аналогії та не «вигадувати велосипед» (порада безкоштовна :)).

Раніше ми повідомляли:

Проти екс-мера Новодністровська фабрикується кримінальна справа?

Бурбак звинуватив правоохоронців у виконанні політичного замовлення Папієва і пообіцяв, що влада не позаздрить

З Панчишиним, проти якого почали кримінальне провадження, Демидов спілкується у facebook, а оцінки Бурбака - його суб'єктивне бачення (+відео)

1