Бурбак жорстко розкритикував бездіяльність ОДА, шкурняки депутатів облради і подвійні стандарти 'Свободи' (+ВІДЕО)

Бурбак жорстко розкритикував бездіяльність ОДА, шкурняки депутатів облради і подвійні стандарти "Свободи" (+ВІДЕО)

12.09.2018, 18:47

Народний депутат України Максим Бурбак взяв участь у роботі сесії Чернівецької обласної ради. 

- Сьогодні мав змогу виступити на позачерговій сесії Чернівецької обласної ради. Розповів про ініціативи фракції «Народний Фронт» та плани на нову сесію Верховної Ради. Найважливіше - відсіч агресора на усіх фронтах: зовнішньому і внутрішньому, ідеологічному, інформаційному тощо; зміни до Конституції щодо членства України в ЄС та НАТО, зміна складу ЦВК, Державний бюджет на 2019 рік, підвищення зарплатні нашим захисникам та багато іншого, - сказав Максим Бурбак. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖМаксим Бурбак: Військовим та поліцейським потрібно підвищувати зарплатню

Зупинився і на місцевих питаннях, які обговорювались в залі. Зокрема, нагадав обласним депутатам про дотримання чинного законодавства при виділенні землі учасникам АТО і неприпустимості затягування цього. А окремими персонажами, які аж ніяк не хочуть виділяти землю воїнам АТО, як то керівник Буковинської дослідної станції НААН України, мають зацікавитись правоохоронні органи. 

Також зауважив на проекті рішення щодо надання землі для облаштування приватних парковок біля лікарень по вул. Фастівській та Героїв Майдану. Поцікавився у депутатів, чи вони дійсно проголосують за те, щоб люди, які привозять пацієнтів чи відвідують хворих, платили приватникам за паркування?

 

- А насамкінець запитав у депутатів від фракції Свобода, які зареєстрували антиолігархічний пакет «докорінних реформ», чи входить в цей пакет голосування на підтримку зграї Фірташа – Борісова у Чернівецькій міській раді? Нагадаю, їх колеги у зв'язці з запроданцями голосували за усунення Олексія Каспрука. Але назвати документ можна як завгодно, а от чи будуть вони насправді боротись з олігархатом - питання риторичне. До сьогодні обласна рада так і не відреагували на переворот в міськраді. Ну що ж, кожному своє, - розповів Максим Бурбак. 

1


КОМЕНТАРІ (2)

Се голос волаючого в пустелі не зовсім адекватного оратора

avatar

Антон

12 вересня 2018 22:55

Так люди не хочуть платити і за паркування на Добробуті приватнику Бурбаку. І що ? Розкажіть нам бурбаківське ТВА.

avatar

30-літній

13 вересня 2018 09:21