Бурбак хоче, щоб регіонал Папієв дав оцінку діям своїх однопартійців-нардепів  Семенюка, Федоряка, Попеску, які не підтримали заклик віче у Чернівцях (+відео)

Бурбак хоче, щоб регіонал Папієв дав оцінку діям своїх однопартійців-нардепів Семенюка, Федоряка, Попеску, які не підтримали заклик віче у Чернівцях (+відео)

21.11.2013, 18:48

Ганьба депутатам-регіоналам з Буковини: Семенюку, Федоряку, Попеску та іншим. Як же ж тепер прокоментує їх неголосування за євроінтеграційний закон очільник ПР на Буковині Папієв, - про це народний депутат України Максим Бурбак написав на своїй сторінці у ФБ, після того,  як Верховна Рада провалила всі законопроекти, які могли вирішити долю Ю.Тимошенко і відкрити дорогу для підписання угоди з ЄС. - Чи не за це він закликав на віче з підтримки євроінтеграції в Чернівцях 3-го листопада?! Кожен мешканець нашої прикордонної з ЄС області буде знати імена своїх "героїв"!!! Цікаво, а куди ж вони поїдуть ближчим часом на відпочинок? Звісно, не на Байкал. Підтримую звернення щодо введення з боку ЄС санкцій до таких "євроінтеграторів". Список на сайті ВРУ в розділі поіменного голосування по законам щодо лікування за кордоном. Настав час діяти!!!

Згадався мультфільм «КітПес». Героя цього мультику мені нагадує Папієв. З одного боку він виступає організатором Буковинського Віче на підтримку євроінтеграції. З іншого боку – депутати-псевдоєвроінтегратори, яких на виборах до Ради за вуха протягував Папієв, – в сесійній залі не підтримують єврозакони.

І тепер питання: чи дійсно головний «євроінтегратор» Буковини робить все «і вашим і нашим»? Чи все ж таки Семенюк, Федоряк та Попеску пішли проти свого «пакравітєля», так як це активно робить Михайлішин?

P.S. В принципі, не дивно, якщо вже «регіонали» не слухають Януковича! То чому коритися "патякалу" Папієву?

У колажі використана світлина із сайту «Місто «Ч».

1


КОМЕНТАРІ (3)

Правда в другом: за изменения в избирательнои законодательстве регионалы проголосовали. Они не голосовали за законы "под Тимошенко"б поскольку есть решение Парламента голосовать за проект "для всех" от рабочей группы, работа которой была заблокирована оппозицией, которая не согласилась, чтобы Тимошенко уплатила убытки назначенные судом, а выдвинули 6!!! законопроектов от оппозиции - почему не ОДИН - а потому, что Юля им нужна в тюрьме как символ! Бурбак перекручивает факты. На то он и Бумбак!

avatar

Geo

21 листопада 2013 20:23

Оппозиция не проголосовала за возмещение убытков, а их 1,5 миллиардов грн. (это только за 1 год), потому что боялись, что Юля заставит их скинуться. Тогда Бурбаку пришлось бы кое что из свох спекулятивных капиталов отдать. Он ведь только на словах за народ, а сам летает домой и на "работу" самолетом, давно перебрав годичную квоту на одного депутата. А как же? Он слуга народа - и должен ехать за народный счет!

avatar

Geo

21 листопада 2013 20:30

За 1 еврозакон (о выборах) регионалы голосовали, а за лечение заключенных заграницей могли голосовать за компромиссный проект рабочей группы (из 20 пунктов по 17 был  найден компромисс), но оппозиция зарегистрировала 6 проектов (и все под Юлю). Почему они не зарегистрировали ТОЛЬКО ОДИН (ведь занли, что регионы могли голосовать только за проект комиссии)? А потому, что Юля им нужна как символ в тюрьме! Почему сразу не начали искать компромисс по оставшимся 3 пунктам, а объявили, что блокируют?

avatar

Жео

24 листопада 2013 19:51