Буковину таки віддали Фірташеві. І трохи вділили Папієву.

Буковину таки віддали Фірташеві. І трохи вділили Папієву.

29.06.2012, 20:18

Партія регіонів проводить свої конференції. Там визначаються делегати на обласну та на з"їзд.

В середині партії почалися справжні бої без правил. Програють первинні регіонали. Ті, хто стояв у витоків партії разом з Януковичем, Рибаком і їм подібним. Сьогодні їх упослідили тк, що аж шкода стає заслужених і відносно порядних регіоналів. Таких як професор Ходоровський, депутат Микола Романюк, Франц Федорович, Василь Ткач, Микола Харабара, Іван Семенюк... Папієв і його есдеки та екс-рухівці вже зовсім не рахуються з тими, хто починав і у важкі часи утримавав партію. Вони партію прибрали до своїх рук. І уже не випускають. На вибори Папієв кладе тільки своїх людей.

На Бессарабський округ Папієв намірений висунути Артема Семенюка. Дуже близької і рідної молодої людини. Артем також є співвласником лайнометної зельц-газети.

А на румуномовний округ Папієву не дозволил фірташівці висувати своїх кандидатів. Фірташ-Борисов туди сунуть Геннадія Федоряка з облгазу. З цією кандидатурою не погоджуються первинні регіонали. І туди підуть у боротьбу за мандат Іван Попеску та Іван Семенюк. Аби щасливо...

Джерело: chas.cv.ua

1


КОМЕНТАРІ (5)

не смішіть мої тапочки,харабара став есдеком як поміг посадити в кріселко  недорозуменіє і наплював на партійців та товаришів

avatar

Гріша

29 червня 2012 19:16

Прийде час, коли ми будемо виключати з нашої партії приліпал папієвих і галицей. І всі дістануть по заслугам.

avatar

Член партії Регіонів з 2004р.

29 червня 2012 21:21

Не встигнете виключити та дати по заслугах. Вони самі підуть в іншу партію скоріше, ніж Ви зберетеся на свій східняк, а там їх знову приймуть.

avatar

Іван

30 червня 2012 09:44

Ніхто із "старих" регіоналів нікого не здасть і не перебіжить. А "нові", як здали у 2004р., так і не виключається і цього разу.

avatar

Василь

02 липня 2012 10:10

Старі ригинали нічим не краще нових. ПеРдуни тай усе.

avatar

Кайло

03 липня 2012 15:14