Буковинців запрошують на службу в десантно-штурмових та гірсько-штурмових підрозділах  Збройних сил України

Буковинців запрошують на службу в десантно-штурмових та гірсько-штурмових підрозділах Збройних сил України

22.03.2019, 19:50

          Чернівецький обласний  військовий комісаріат запрошує громадян до проходження військової служби за контрактом до десантно-штурмових та гірсько-штурмових підрозділів.

          Нещодавно Президент, під час перебування у Закарпатскій області,  доручив Міністру оборони України збільшити зарплатню військовим гірсько-штурмових бригад на 23% і прирівняти їх до бійців підрозділів Десантно-штурмових військ.

         Крім того, Петро Порошенко доручив провести заходи для покращення інфраструктури військових містечок та будівництво нових сучасних житлових фондів для розміщення військовослужбовців.

       Нагадуємо, що з 1 січня 2019 року для військовослужбовців військової служби за контрактом збільшено грошове забезпечення, передбачено ряд інших соціальних гарантій та додаткових видів грошового забезпечення.

          Буковинцям, які мають намір укласти контракт, Чернівецький обласний військовий комісаріат пропонує проходити військову службу в гірсько-штурмовому підрозділі, та окремому підрозділі Десантно-штурмових військ, які розташовані в Чернівецькій області.

          Більше інформації отримайте в Чернівецькому обласному  військовому комісаріаті за адресою: м. Чернівці, вул. Кобилянської 32,  або у військових комісаріатах за місцем перебування на військовому обліку.

          Телефони: 0509480349,  (0372) 52 43 49

 

1