Буковинці обурені вибором переможця «Маланки-фесту» та збирають кошти для винагороди іншого колективу

Буковинці обурені вибором переможця «Маланки-фесту» та збирають кошти для винагороди іншого колективу

16.01.2018, 15:44

Вчора, 15 січня, у Чернівцях традиційно провели фестиваль Маланки. Уже ввечері організатори свята оголосили переможця. За результатами онлайн-голосування ним став колектив «Боги Олімпу» із села Чагор Глибоцького району.

Проте, буковинці активно висловлюють свої обурення у соціальних мережах та навіть організували збір коштів для нагородження тих, кого вважають кращими.

«Як на мене переможцями повинні бути однозначно Горобово! Ми не дали їм перемогу коли був «троянський кінь», «дракон» і в цьому році також не дали почесне місце. В цьому році призовий фонд був 50 тисяч гривень за 1-ше місце. Мені здається, якщо створити картку для переказів, то можна було б зібрати в рази більше, ніж ця сума і передати хлопцям як «глядацькі симпатії», - пише чернівчанка Aliona Kryvynchuk у своєму інстаграм.

Деякі чернівчани підтримали позицію дівчини та приєдналися до збору коштів.

 
 
 Крім цього, вони стверджують, що голосування проходило не чесно, адже часто люди не змогли голосувати.

«Багато людей пише, що не могли голосувати. Вони заходили на сайт і писало що вже голос прийнято», - зазначає дівчина.

 
 

«Думаю, що без сумніву, Чагор зробив гарну інсталяцію, але все таки, голосування повинне бути чесним і без спроб фальсифікувати результати», - ділиться чернівчанка Юлія.

«Вони дійсно шикарні, я зразу же для себе оприділила, що перші місця між собою розділить кінг конг або скубі-ду, тому в кінцевому результаті була дуже засмучена результатами», «Я теж засмучена результатом, тому що переможець очевидний», - коментують в соцмережах чернівчани.

Наразі на створений рахунок за декілька годин від чернівчан вже найшли кошти у сумі 618 гривень.

Джерело: https://www.0372.ua/news/1923535

1


КОМЕНТАРІ (1)

Дебіли! Збирайте гроші на свічки та молитви, це не Маланка, це бісовщина!!! 

avatar

вірянин

18 січня 2018 23:48