Буковинці навіть не помітять масового звільнення чиновників, – джерело

Буковинці навіть не помітять масового звільнення чиновників, – джерело

11.11.2019, 15:03

Зміни покликані зменшити неефективність процесів, які мають сьогодні місце у багатьох державних та місцевих органах.

Кабінет міністрів визначив найважливіші стандарти надання адміністративних послуг, особливо в регіонах.

Про це прем'єр-міністр Олексій Гончарук заявив під час Погоджувальної ради у Верховній Раді, повідомила прес-служба уряду.

"Є певні стандарти, які ми записали: час перебування в черзі, час розгляду документів, визначення 50 пріоритетних адміністративних послуг, які надаються громадянам", - підкреслив він.

Голова уряду також додав, що районні державні адміністрації мають підвищити якість своєї роботи та її ефективність, причому адміністративні послуги мають надаватися якісніше.

"Запропоновані нами зміни базуються на функціональному аналізі райдержадміністрацій, облдержадміністрацій. Там давно є функції, які не виконуються, але на папері значаться. Тому ті скорочення, які ми пропонуємо, жодним чином на якості адміністративних послуг не позначаться. А кошти, які ми заощадимо, будемо спрямовувати на покращення роботи", - підкреслив Гончарук.

Він також додав, що відповідні зміни покликані зменшити неефективність процесів, які мають сьогодні місце у багатьох державних і місцевих органах.

"У нас надмірна кількість функцій покладено сьогодні на органи державної влади. Ми не скорочуємо людей, ми скорочуємо функції", - зазначив глава уряду.


https://www.unian.ua/ 

1