Буковинці хочуть до Європи без Януковича

Буковинці хочуть до Європи без Януковича

16.11.2011, 14:20

Вже понад 4 тисячі підписів під вимогою  негайної відставки Януковича з посади Президента та дострокового розпуску дискредитованої Верховної Ради поставили мешканці Буковини. Така підтримка громадою ідеї відставки нинішньої влади свідчить про одне: «влада проФФесіоналів» себе абсолютно дискредитувала.

Навіть прихильники Партії регіонів, які за неї голосували, сьогодні розчаровані у своєму виборі. Ні президент Янукович, який запевняв з біг-бордів, що «почує кожного», ні вся його партія навіть пальцем не поворухнули, не зробили жодного кроку для своїх виборців і свого народу. Натомість вони нищать малий бізнес драконівськими податковими правилами, водночас набиваючи кишені олігархів; відбирають пільги у «чорнобильців» і «афганців», яким стає неможливо навіть не жити, а вже й виживати; кидають за грати всіх, хто сміє підняти проти них голову і голос. Саме тому обласна організація партії «Батьківщина» пропонує краянам вимагати проведення дострокових президентських і парламентських виборів.

 Кожен, хто проти цієї влади, кому влада залізла в кишеню чи намагається закрити рота, хто хоче жити гідно, а не так, як диктує диктатура Януковича, може поставити свій підпис проти нинішньої влади.

Підписи збираються в офісах партії ВО «Батьківщина»: у Чернівцях – в обласному (вул. Кафедральна, 1/8), міському (вул. Головна, 22); у всіх районних та в наметах «Батьківщини».