Папієву порадять пошукати собі кращих політтехнологів і не ганьбити Януковича прдуктовими подачками?

Папієву порадять пошукати собі кращих політтехнологів і не ганьбити Януковича прдуктовими подачками?

23.05.2012, 19:34

В Чернівцях у продпайок із фотографією губернатора Михайла Папієва потрапили не тільки вже звичні продукти харчування, але й горілка.

У червні багатьом "регіоналам" - кандидатам у народні депутати, які вже почали роздавати продуктові набори, можуть рекомендувати "піти з дороги".

Про це пишуть "Коментарі" з посиланням на джерела у фракції Партії регіонів у Верховній Раді.

За даними цих джерел, приблизно за півтора місяця до партійного з'їзду, наміченого на 30 липня, деяких кандидатів, які вже стартували на мажоритарних округах, чекатиме розчарування: або їх кампанію посилять політтехнологами, або взагалі рекомендують піти з дороги, нехай і без партквитка ПР.

Як пише видання, "для людей, відповідальних за результат ПР на виборах, очевидно, стало зрозуміло, що перемога "регіоналів" винятково за допомогою роздачі харчів, у першу чергу, б'є по іміджу президента й по його соціальних ініціативах".

"Тому запланований на червень зріз громадської думки може стати для декого з кандидатів моментом істини – якщо їх продпайки не підвищили ні їх особистий рейтинг, ні загальнопартійний, їм рекомендують терміново найняти політтехнологів. Або зійти з дистанції", - говориться в матеріалі.

При цьому видання вважає, що й кандидати-наступники "навіть із новими технологами не будуть мудрувати – вони теж роздаватимуть пайки".

Як відомо, деякі кандидати в нардепи й чинні депутати знову роздають виборцям продукти, особливо до свят. Серед них, зокрема, "регіонали".

Так, до Дня Перемоги в Харкові від імені народного депутата від Партії регіонів Ірини Бережної роздавали гречку, чай, соняшникову олію й листок із вітаннями благодійника.

А в Чернівцях у продпайок із фотографією губернатора Михайла Папієва потрапили не тільки вже звичні продукти харчування, але й горілка.

15 травня прес-служба ОДА повідомила, що всі подарунки ветеранам до Дня перемоги були придбані за спонсорські кошти.  Про це повідомив голова обласної державної адміністрації Михайло Папієв під час неформальної зустрічі із представниками засобів масової інформації краю. Відповідаючи на запитання журналістів - за які кошти було придбано продуктові пакети для ветеранів Великої Вітчизняної війни до Дня Перемоги, керівник крайової виконавчої влади сказав, що «до цієї благородної та доброї справи долучились депутати від Партії регіонів усіх рівнів». «Ми для цього створили спеціальну касу, в яку депутати добровільно вносили свої власні кошти – хто скільки міг, - додав Михайло Папієв. - Ніякого примусу не було, так само, як і не було конкретних сум скільки потрібно вносити, за зібрані кошти ми придбали подарунки».

Такі подарунки отримали майже 14 тис. ветеранів області. «Ми поставили собі за мету прийти до домівки кожного ветерана та привітати його особисто зі святом Перемоги – це ми і зробили, - підсумував глава облдержадміністрації. - Судячи із дзвінків, які я отримав на «губернаторський телефон», така акція мала хороші відгуки серед ветеранів, жодної копійки на цей захід з обласного бюджету не було витрачено».

1


КОМЕНТАРІ (1)

НАПИТЬСЯ И ЗАБЫТЬСЯ. СЛАВА ПАПИЕВУ! ЯНУКОВИЧУ СЛАВА!

 

avatar

ЧЕСНО

23 травня 2012 14:50