Буковинські слідчі на Сході затримали 30 підозрюваних у створенні воєнізованих формувань

Буковинські слідчі на Сході затримали 30 підозрюваних у створенні воєнізованих формувань

19.12.2014, 00:07

Буковинські слідчі повернулися із зони антитерористичної операції. Міліціонерів із відрядження зустрічали колеги, друзі та родичі.

П’ятеро слідчих виконували свої функціональні обов’язки у Донецькій області. Зокрема, міліціонери займалися розслідуванням кримінальних проваджень, розпочатих за фактами створення не передбачених законом воєнізованих або збройних формувань. Працювали слідчі у Дебальцево, Красному Лимані, Дзержинську та Костянтинівці.

- Ми входили до складу слідчої групи, основним завданням якої було збирання доказів вини осіб, котрі брали участь у створені незаконних збройних формувань – розповідає старший групи слідчих Чернівецької області Антон Марчук. - Якщо виявляли зловмисників, то відповідно затримували, в подальшому оголошували підозру та обирали міру запобіжного заходу. У зоні АТО працювати важко й небезпечно, але ми знали куди нас відряджають.

Зокрема, правоохоронцям вдалося задокументувати та затримати близько 30 осіб, котрі підозрюються у створені воєнізованих формувань. Про це повідомляють у СЗГ УМВС України в Чернівецькій області.

1