Буковинські регіонали на життя не скаржаться (оновлено о 12.18)

Буковинські регіонали на життя не скаржаться (оновлено о 12.18)

12.09.2012, 14:54

"Адже сьогодні партія не кричить як важко жити, а показує, що вона може зробити для громадян, і, головне, що вже зробила. Одним словом, буковинці довіряють Партії регіонів", - завершує повідомлення про перемогу кандидатів від партії на позачергових виборах сільських голів на Буковині прес-служба облорганізації Партії регіонів.

Минулих вихідних у трьох районах Буковини відбулися позачергові вибори сільських голів села Плоска, Путильського району, села Росошани, Кельменецького району та села Тарашани, Глибоцького району, - йдеться у цьому ж повідомленні. - Керівниками вказаних сільських рад обрано висуванців від Партії регіонів. Свої голоси за кандидатів від партії віддала більшість жителів вказаних сіл: село Плоска – 48,9%, село Росошани – 46%, село Тарашани – 59,6%. На думку представників партії, це зайвий раз доводить, що громадяни «не ведуться на обіцянки опозиції», а бачать реальні справи партії.

Як повідомляє прес-служба обласної ради, головою села Тарашани став Василь Костянтинович Чуляк, приватний підприємець, 1959 року народження. Територіальну громаду села Росошани очолила Світлана Василівна Кучейник, 1973 року народження, яка до свого обрання працювала в апараті Кельменецької райдержадміністрації. Найбільшу підтримку виборців у селі Плоска отримав вчитель місцевої школи Петро Петрович Габур, 1947 року народження.

1