Буковинські новобранці першого осіннього призову служитимуть у повітряних, аеромобільних і внутрішніх військах

Буковинські новобранці першого осіннього призову служитимуть у повітряних, аеромобільних і внутрішніх військах

11.10.2011, 22:48

Сьогодні з обласного збірного пункту у місті Кіцмань відбулася перша цієї осені відправка новобранців до лав Збройних Сил України. До українського війська вирушили 49 новобранців, з яких 18 служитимуть у повітряних військах, 12 – в аеромобільних, 19 – у внутрішніх військах Міністерства внутрішніх справ України. Загалом з Чернівецької області восени цього року буде призвано на строкову військову службу 600 чоловік, 480 з яких проходитимуть службу у Збройних Силах України.

Привітати майбутніх захисників прибули батьки призовників, представники обласної та районної влади, громадських організацій, засобів масової інформації тощо.

Свято проводів призовників області до лав Збройних Сил України завершилося виступом оркестру 300-го окремого механізованого полку 13-го армійського корпусу Сухопутних військ ЗС України.

Як повідомив Чернівецький обласний військовий комісар полковник Юрій Буліч, цієї осені з Буковини буде призвано 600 юнаків.

– 90 з них служитимуть у підрозділах Внутрішніх військ МВС України, 15 – в окремому Новоросійсько-Київському полку Президента України, 39 – у Військово-Морських Силах, а решта у Сухопутних військах, Повітряних Силах Збройних Сил та Державній спеціальній службі транспорту України, – розповів полковник Юрій Буліч.

Спеціальний кореспондент інформаційного відділу ЦДО МО України «Народна армія» підполковник Сергій БЕРЕЦЬ