Буковинські чиновники провели нараду на горі Томнатник

Буковинські чиновники провели нараду на горі Томнатник

14.06.2018, 20:26

Голова обласної державної адміністрації спільно з заступником Василем Гостюком, представниками профільних структурних підрозділів облдержадміністрації та служб області провів робочу нараду на місці проведення масштабного фестивалю «Любіть Буковину, бо вона того варта» на горі Томнатик. робочу нараду на місці проведення масштабного фестивалю «Любіть Буковину, бо вона того варта» на горі Томнатик.

Організація під'їзду до гори Томнатик, комфортне розміщення гостей на ночівлю, створення умов для виступу артистів, облаштування території для виїзної конференції з питань розвитку туризму, створення орнаменту на куполі, показ техніки від поліції та ДСНС, точки розміщення підприємців, які будуть продавати смаколики та декоративні вироби – ці та інші питання обговорили учасники наради.

Нагадаємо, що 26 серпня 2018 року, з нагоди Дня незалежності України, на території колишньої військової радіолокаційної станції «Памір», що на висоті 1600 м над рівнем моря, на вершині гори Томнатик (гора в українських Карпатах, у масиві Яловичорські гори), в с. Шепіт Путильського району Чернівецької області, відбудеться фестиваль «Любіть Буковину, бо вона того варта!».

СвÑ?Ñ?лина вÑ?д Yurii Chornei.

1


КОМЕНТАРІ (2)

Се кльовезно, шкода, що тепер з Фищукм туди не поперся.

avatar

Сруль

14 червня 2018 23:21

То прізвище голови ОДА не пишемо, лише його заступника. Бурба-ресурси у всій красі.

avatar

...

15 червня 2018 13:05