Буковинські «батьківщинівці» на знак солідарності з лідером опозиції Юлії Тимошенко голодують у день її народження

Буковинські «батьківщинівці» на знак солідарності з лідером опозиції Юлії Тимошенко голодують у день її народження

27.11.2013, 20:34

Напередодні дня народження Юлії Тимошенко та власне в цей день тисячі буковинців надіслали їй привітання прямо до в’язниці, де перебуває незаконно ув’язнена лідерка опозиції. Одне з привітань – від голови Чернівецької обласної організації партії ВО «Батьківщина» Івана Мунтяна – зачитане і підтримане сотнями буковинців просто на Чернівецькому Євромайдані.  Про це повідомляє Прес-служба обласної організації партії ВО «Батьківщина». 

«Сьогодні, у день свого народження Ви голодуєте. Ми, члени Чернівецької обласної партійної організації, на знак солідарності зі своїм Лідером,  голодуємо сьогодні разом з Вами! Сподіваємося, що наша підтримка додасть Вам сил у боротьбі», - зазначається у привітанні. 

(повний текст привітання – на фото)

 

1


КОМЕНТАРІ (5)

Ця їхня голодовка називається просто - розвантажувальний день (до речі, дуже корисна для здоров’я річ. Тож відомий цілитель Геннадій Малахов, той, що є ревним прихильником урінотерапії, вельми радить один день на тиждень постити).

avatar

Піст

27 листопада 2013 18:38

Мунтян сьогодні з голоду їв карасі в Чагрі.

avatar

Чагор

27 листопада 2013 20:12

кожне тепле слово, кожна добра згадка, кожна молитва підтримують нашу Юлю там, де вона є і де вона не має бути. Слова і думки - матеріальні! Молімося за неї, голодуймо за неї - хто скільки може, хоч день, хоч два. Це все не намарно!

avatar

Юля

27 листопада 2013 20:44

Петя з Сільвою присягались, тепер присягається Ваня.

avatar

Б"ЮТЬ

28 листопада 2013 00:40

Молодці, скоро Юля буде з нами і ми тоді побачимо як ці всі боти будуть захлинатися від злості.  Респект Мунтяну, Гливко і всім хто організовує такі заходи.  Юлі волю, Україна - це Європа!  Хто не з нами той маскаль!

avatar

Соломія

28 листопада 2013 09:46