Буковинська «Свобода» ініціює підписання Угоди про спільні дії об'єднаної опозиції в Чернівецькій області, щоб не розсваритися

Буковинська «Свобода» ініціює підписання Угоди про спільні дії об'єднаної опозиції в Чернівецькій області, щоб не розсваритися

08.02.2012, 20:42

Чернівецька обласна організація ВО «Свобода» звернулася до найбільших опозиційних сил Буковини з ініціативою підписання Угоди про спільні дії об'єднаної опозиції. Угода передбачає координацію дій обласних організацій політичних партій у Чернівецькій області для боротьби з антинародним режимом Януковича і відновлення справжнього народовладдя.

Як зазначив керівник фракції ВО «Свобода» у Чернівецькій обласній раді Назар Горук, документ буде укладено на основі Угоди про спільні дії об'єднаної опозиції України, яку 22 січня 2012 року в Києві підписали лідери політичних сил.

«Такі Угоди вже підписані в Львівській та Тернопільській областях. Основна мета документу – забезпечення координації дій щодо підготовки і проведення чесних виборів народних депутатів України, недопущення фальсифікацій і спотворення волевиявлення громадян», - зазначив Назар Горук.

За його словами, узгоджена позиція опозиційних сил в області дозволить значною мірою уникнути провокацій та фальшувань з боку влади. «Сьогодні часто доводиться чути велику кількість брехні про ту чи ту опозиційну силу або опозиціонера. Нас намагаються розсварити. Угода про спільні дії задекларує відмову від публічної взаємної критики та засвідчить принцип взаємоповаги і взаємного непоборювання між опозиційними політичними силами області», - підкреслив свободівець.

Джерело: vchasnochernivtsi.com.ua



КОМЕНТАРІ (3)

Молодці Свободівці. Давно пора підписати спільну угоду.
avatar

uoy

08 лютого 2012 16:44

Назар, ти клоун. Як можна з тобою підписати угоду, якщо ти не викликаєш ніякої довіри?

avatar

ГК

08 лютого 2012 20:26

Клоун ти і твоя бражка ! Викликаюти можна оргазм. А Назара треба знати щоб щось про нього писати зле чи добре.
avatar

КГ

08 лютого 2012 20:35