Буковинська «Батьківщина» закликає земляків до активної участі в Майдані, бо Янукович здав Україну Росії

Буковинська «Батьківщина» закликає земляків до активної участі в Майдані, бо Янукович здав Україну Росії

19.12.2013, 15:08

Майдан триває! Заява обласної організації партії ВО «Батьківщина»

Понад три тижні триває Євромайдан. Український народ вимагає від влади, що найнята суспільством на роботу і живе на сплачені ним податки, адекватного управління і виконання волі народу, який, згідно з Конституцією, є єдиним джерелом влади в Україні. Влада не просто ігнорує Майдан і власний народ. Влада розправляється з людьми – кийками силовиків і вироками кишенькових судів. А ще – незважаючи ні на що, продовжує брудний і ганебний розпродаж України задля поповнення власних кишень і озолочення власних унітазів.

Учора Янукович здав Україну Росії. Домовленості, досягнуті ним на переговорах з російським президентом Путіним, експерти називають то капітуляцією, то економічною окупацією України. Кожна дія Януковича, його уряду, його фракції в парламенті і його партії викликає глибоке розчарування. Та це розчарування – у нинішній владі, але аж ніяк не в Україні, не в її перспективах, не в її можливостях, не в її людях, не в її Майдані.

Сьогодні з приводу вчорашніх януковичевсько-путінських домовленостей до українців звернулася політична ув’язнена, лідерка опозиції Юлія Тимошенко. Єдиним виходом з загрозливої ситуації вона вважає «негайне мирне усунення Януковича від влади конституційним шляхом, на основі волі народу». Вона підкреслює, що якщо це буде відкладено до 2015 року, то Україна буде втрачена. На її думку, після усунення Януковича від влади, необхідно міняти всю систему влади, підписувати угоду з ЄС і робити інші корисні речі.

Цілком поділяючи висновки Юлії Тимошенко, обласна організація партії ВО «Батьківщина» закликає краян бути мужніми, впевненими у перемозі здорового глузду і не допускати у своє серце жодного розчарування.

Партійці «Батьківщини» з Чернівців та області постійно на столичному Майдані – на різний час, залежно від можливостей. Хтось їде на один день підтримати своєю присутністю важливі народні збори, хтось – на кілька днів і ночей тримати оборону, працювати волонтерами на різних ділянках роботи, а хтось – на кілька тижнів. На Майдані – на вулиці Хрещатик, з боку Головпоштамту - встановлено великий буковинський намет, де і нашу земляки, і інші потребуючі мають змогу відновити свої сили, перепочити, поїсти, отримати медичну допомогу. Усім необхідним для такої підтримки мітингувальників буковинський намет забезпечують наші земляки, за що їм велика подяка. Про свої роботу і враження наші активісти інформують громаду під час особистих зустрічей, через соцмережі та через ЗМІ. Після повернення зі столиці голова облпарторганізації І.Мунтян дасть прес-конференцію щодо власного бачення Майдану і підтримки його буковинцями.

Майдан триває, мирні мітингувальники не розійдуться. Майдан потребує щоденної підтримки і участі: особистої присутності, продуктів, теплих речей, допомоги в прибиранні, приготуванні їжі, охороні, медичному обслуговуванні тощо. Буковинська «Батьківщина» закликає земляків до активної участі в Майдані.

Вслід за Юлією Тимошенко стверджуємо: «Не можна розходитися з Майданів, поки не буде достроково обраний новий, демократичний, проєвропейський президент України та не розпочнуться зміни всієї системи українського життя».

Тож чекаємо бажаючих підтримати Майдан особистою присутністю або речами, медикаментами, продуктами – чекаємо біля наметів на Центральній площі Чернівців та в офісі обласної організації партії ВО «Батьківщина» (вул. Кафедральна, 8/1). Координація - за телефоном 55 33 80.

З повагою прес-служба обласної організації партії ВО "Батьківщина"

1


КОМЕНТАРІ (1)

Хлопці не будьте дурними! Невже Ви не бачите, що революція вже закінчилась!?

avatar

Чернівчанин

20 грудня 2013 00:26