Буковинська «Батьківщина»: Провокаторам не місце на Майданах країни

Буковинська «Батьківщина»: Провокаторам не місце на Майданах країни

28.12.2013, 16:04

В останню п’ятницю року близько 7 ранку двоє молодиків на Центральній площі Чернівців намагалися розтрощити намети Чернівецького Євромайдану. Вони під’їхали на легковому автомобілі і були нетверезими. Дії хуліганів вчасно були зупинені спільно охоронцями нічних чергових Майдану і нарядом міліціонерів. Трощення наметів сталося саме в день, на вечір якого був запланований телеміст з іншими областями України. 

Поки хулігани в Шевченківському РВВС м. Чернівців тверезіють, обласна організація партії ВО «Батьківщина», не перебільшуючи значимості інциденту, вважає за необхідне наголосити: провокаторам не місце на Майданах країни. Майдан – це акції мирного протесту. На Чернівецькому Євромайдані збираються мислячі люди, громадяни – для обговорення ситуації в країні і області, для прийняття рішень на народних зборах, для участі в молодіжних інформаційно-просвітницьких акціях, для молитви. Пити і битися рекомендуємо в спеціально відведених для цього місцях. І ніколи не сідати після цього за кермо автівки.

Принагідно нагадуємо: у неділю, 29 грудня, на Центральній площі Чернівців відбудеться віче солідарності проти терору. Початок о 12 год. Запрошуємо буковинців і гостей краю до мітингу після Божої молитви.

1