Буковинець вперше став майстром спорту України по ММА

Буковинець вперше став майстром спорту України по ММА

14.06.2015, 23:38

5-7 червня цього року в Івано-Франківську відбувся фінал регулярного чемпіонату України із Фрі-файту в розділі ММА, якому передували чотири відбіркових тури в різних регіонах України: Центр, Захід, Північ Схід. До однієї із столиць Галичини з’їхалися чемпіони та віце-чемпіони цих турів. Буковину представляли троє спортсменів клубу «СК Побратим», проте, потрапити на п’єдестал вдалося тільки одному – Штефуряку Івану, який виборов срібну нагороду в категорії -63 кг. Ця сходинка дозволяє стати першим в області спортсменом зі званням майстер спорту із ММА – змішаних бойових мистецтв (або як ми звикли – боїв без правил).

Ці змагання стали першим чемпіонатом України, які проводилися під егідою міжнародної федерації змішаних бойових мистецтв IMMAF. Змагання проводилися в рамках відбору на чемпіонат Європи зі змішаних бойових мистецтв – ММА, який пройде в Лондоні восени цього року. Тобто Буковинець виборов собі місце у збірній України.

За словами тренерів хлопця Заплітного Д.В. та Рябого С.В. то є велике досягнення для українського та буковинського Фрі-файту взяти участь у Чемпіонаті Європи під егідою міжнародної федерації змішаних бойових мистецтв IMMAF. Тому далі, після відновлення, спортсмени приступлять до етапу підготовки на європейський старт, щоб гідно відстояти честь України, та своєї школи бойових мистецтв, адже основні цінності школи Фрі-файту це: Батьки, Батьківщина та Учитель. 

1


КОМЕНТАРІ (1)

avatar

Roma Yrii

14 червня 2015 22:55