Буковинець Пишний вирішив не йти на вибори

Буковинець Пишний вирішив не йти на вибори

19.09.2014, 20:13

Народний депутат Андрій Пишний вирішив не балотуватися на парламентських виборах, і продовжуватиме очолювати “Ощадбанк”.

Про це він написав у блозі на “Українській правді”.

“Я визначився. Визначився ще 16 березня, коли був призначений головою правління Ощадбанку. Коли написав заяву про складання депутатських повноважень. Але парламент її так і не розглянув.

Скоро цей парламент стане парламентом минулого скликання. У новій Раді мене не буде. Бо, читайте вище, я визначився ще 16 березня.

Як писав Хемінгуей, кожна людина народжується для якоїсь справи, а Григорій Сковорода, що сродна праця – це найсолодша в світі річ. Роби те, до чого народжений.У мене внутрішнє відчуття, що моя справа, моя сродна праця у ці складні для країни часи – забезпечити стабільність роботи й модернізувати найбільший державний банк, вивести його на провідні позиції.

Як я буду це робити зі своєю командою – буду писати тут, на фейсбук, розповідати в ЗМІ, радитися з вами. Ви самі будете це бачити і відчувати, а за бажання – брати участь.

Це складно в умовах війни. Коли на руйнування банківської системи цілеспрямовано працюють сотні російських агентів. Але треба єднатися та діяти злагоджено. Бо для нашої перемоги утримання банківської системи не менш важливо, ніж утримання лінії фронту, після якого обов'язково буде контрнаступ.

Одне скажу: Ощад – це банк мільйонів і для мільйонів. Він таким був, є і буде.

Моє завдання, щоб так само, як зараз, після Революції гідності та у боротьбі з окупантом, коли кожен з нас з гордістю каже: "Це – моя Країна!", уже через кілька років сказав: "Це – мій банк!”, - написав Андрій Пишний.

1


КОМЕНТАРІ (3)

кулявлоби бабоси МВФ та гуманітарку комусь мусят гр....! 

кулявлоби ви ригнете ту кров дітей які вбиті із-за вас тварей!!!!!!!!!

avatar

чернівці

19 вересня 2014 17:43

Буковинець пишний іде нахер!

avatar

Сара

20 вересня 2014 21:31

пишний вміє файно провадимти говорільню, аби толк був з неї

avatar

21 вересня 2014 18:27