Буковина в облозі: Галиць з Папієвим і Гайничеру з Михайлішиним виявилися справжніми буковинцями?

Буковина в облозі: Галиць з Папієвим і Гайничеру з Михайлішиним виявилися справжніми буковинцями?

11.12.2013, 23:54

Галицю явно не поталанило з народом: перший віце-губернатор Буковини про непорядних буковинців, які роблять, що заманеться, не хочуть працювати, але прагнуть мати все і задарма.

- Ч.Т. Про Вас у 2010 році можна було сказати, що ви – київська людина. Ви пропрацювали у столиці тривалий час. Як ставитеся до Буковини, якими буковинці бачаться із Києва?

У мене було кілька чернівецьких, київських періодів. Закінчив середню школу в Турятці, а потім поїхав вчитися в Київський університет і трохи попрацював у столиці. Потім приїхав у Чернівці. П’ятнадцять років жив і працював тут, потім десять років жив і працював в Києві. І зараз четвертий рік живу і працюю тут. Досить складне ставлення до Буковини у київського істеблішменту. Пов’язане з тим, що ділові, політичні стосунки буковинців, скажімо так, не завжди виявляли наших буковинських партнерів порядними. І це створило достатньо негативний імідж області. Мені довелося прикласти зусиль, щоб люди, з якими працював у Києві, сприймали мене, не як буковинця, у негативному розумінні цього слова, а як просто мене.

- Ч.Т. На що нарікали буковинцям?

- На непорядність в стосунках. І це вже вкладається в якісь конкретні речі. В бізнесі – кидають, в політиці – дурять. Працюють якісь подвійні і потрійні варіанти….

- Ч.Т. Потеплішали у стосунках із земляками, чи, навпаки, впевнилися в київських оцінках?

- В принципі нічого не змінилося.

Джерело: times.cv.ua

1


КОМЕНТАРІ (2)

А хіба Галиць не правий? Так, це неприємно визнавати, але ж маємо, що маємо:кого з нас не кидали свої ж (бо так їм вігодно):-(

avatar

Чернівчанка

12 грудня 2013 09:24

в політиці дурять - чи не про себе це ви сказали - блюзніри при владі??!! А стаття то стара, навіщо її грудневим числом зазначати - тіпа ми білі та пушисті. Знов пристосовуються, владні щурі. 

avatar

уважна читачка

12 грудня 2013 12:58