Буковина пасе задніх за кількістю виявлених повій

Буковина пасе задніх за кількістю виявлених повій

16.06.2020, 18:53

З початку цього року в Одеській області виявили найбільше осіб, які займалися проституцією, - 76. Про це повідомили у департаменті боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, Національної поліції України у відповідь на запит журналіста УНН.

Так, за 5 місяців цього року найбільше виявлено осіб, які вчинили адміністративні правопорушення за статтею 181-1 КУпАП "Заняття проституцією", в Одеській області – 76. За нею йде Херсонська область - 59 осіб, у Дніпропетровській області - 39 осіб, у Вінницькій області – 31 особа. Далі - місто Київ з 30 особами.

При цьому, за цей період найменше осіб, які займалися проституцією, виявили у Житомирській області – 1. У Донецькій та Кіровоградській областях – по 2, у Закарпатській області – 3.

Загалом в Одеській області виявили 176 адміністративних правопорушень, у Херсонській – 77, у Дніпропетровській області – 47.

Водночас, у Житомирській області виявили одне адміністративне правопорушення, у Донецькій та Кіровоградській областях – по 2, у Закарпатській області – 3.

Нагадаємо, з початку року в Україні виявили понад 400 повій.

Як повідомлялося, за 5 місяців 2019 року в Одеській області виявили найбільше осіб, які займалися проституцію, - 138.

 Джерело: УНН

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Визначено місце Чернівецької області у рейтингу за кількістю виявлених повій

1