Буковина отримала 115 тисяч медичних халатів від Канадсько-Української фундації

Буковина отримала 115 тисяч медичних халатів від Канадсько-Української фундації

28.09.2022, 21:52
Медичним закладам краю передадуть засоби індивідуального захисту.
 
Буковина отримала 115 тисяч якісних медичних халатів від Канадсько-Української фундації. Засоби індивідуального захисту надійшли у рамках співпраці цієї організації із Чернівецьким міським благодійним фондом «Милосердя».
 
Наразі у медичні заклади краю передали 70 тисяч халатів. Частину засобів індивідуального захисту відправили у стаціонарні та мобільні госпіталі, які працюють у зоні бойових дій. Ще близько 5 тисяч медичних халатів поїде у Київський військовий госпіталь.
 
Іноземні доброчинці також передали медикаменти Чернівецькій обласній дитячій лікарні. Так, завдяки благодійному фонду громадської організації «Народна допомога Україна» та NGO «Volksgilfe Austria» комунальний заклад отримав препарати для онкохворих діток та новонароджених малюків.
 
 Як пояснив генеральний директор Василь Павлюк, австрійські благодійники вже допомагали лікарні, зокрема, привозили ліжка. Нині ж передали рятівні медикаменти.
 
«Препарати, які застосовують для боротьби із раком, – дороговартісні і часто дефіцитні на фармацевтичному ринку України. Тому ця допомога є надзвичайно важливою для онкогематологічного відділення нашої лікарні. Адже воно фактично єдине в області надає допомогу дітям із такою патологією. А передані благодійниками ліки для малюків значно посилять можливості нашої реанімації», – пояснив Василь Павлюк.
 
Чернівецька обласна дитяча лікарня вдячна доброчинцям за турботу та дружню підтримку в буремні дні, які нині переживає Україна.
 
 
 

 

Редакція BukNews запрошує своїх читачів стати співтворцями нового порталу www.buknews.com.ua    

  • 1. Роблячи промоцію наших матеріалів у соціальних мережах і серед потенційних жертводавців.
  • 2.Жертвуючи на розвиток нового порталу.
  • 3.Фінансово підтримуючи роботу редакції.
  • 4.Інвестуючи в гонорарний фонд і таким чином збільшувати кількість і якість матеріалів.
  • 5.Ставши меценатом окремих проектів.  

Редакція BukNews є неприбутковою організацією, яка існує за рахунок грантів та пожертв. Нас не фінансує жодна з партій і громадських організацій, жоден бізнесмен і політик, і ми не представляємо інтереси жодної чи жодного з них. За детальнішою інформацію пишіть на адресу buknewscvua(равлик)gmail.com 

(Вдячні колегам з сайту РІСУ за чітке формулювання типових для всіх незалежних ЗМІ країни обставин, в яких їм доводиться працювати  і зумовлених цим потреб).  

Нам потрібна ваша підтримка –  ПІДТРИМАЙТЕ BUKNEWS???????? благодійним внеском. 

 
1