Буковина може залишитися без футбольного клубу

Буковина може залишитися без футбольного клубу

08.12.2016, 18:42

ФК "Буковина" переживає не найкращі часи.

Якщо не вийде вирішити всі фінансові питання, президент ФК "Буковина" готовий закінчити з президентством. Хоча таких планів поки немає. Про це Сергій Гринюк розповів у  радіопередачі "Буковинська хвиля" на 100.0 FM.

Перемовини з гравцями наразі ведуться, та як складеться ситуація, буде видно до кінця місяця, коли стане зрозуміло, що буде з "Буковиною".

Як відомо, чернівецька "Буковина" - найменш оплачувана команда у Першій лізі. Тут грають найбільше місцевих гравців. 

Також президент клубу каже, що у влади є кошти, але поки немає стабільної ситуації. Більше проясниться за місяць.

У команди немає умов для тренувань, стадіон потребує реконструкції, а потрібні ще й поля. А тут знову ж треба коштів.

Влада по можливості допомагає, та у всій країні така ситуація склалася. Гроші, що виділили, "Буковина" не може реалізувати, бо є перепони.

http://www.0372.ua/

1


КОМЕНТАРІ (3)

 ГРИНЮК ЩЕ ТОЙ БТЗНЕСМЕН ЗАРОБЛЯЙТЕ САМИ ВИЗЬМИ  В БАБИНО КОМАНДУ В КАРЕР ТАМ ЗАРОБИТЕ

avatar

ДМИТРО

08 грудня 2016 18:39

Навіщо вкладати гроші і душу в команду, яка не потрібна ні місту, ні в принципі українському спорту. Набагато краще розвивати аматорські ліги (причому не тільки футбольну) - більше учасників, менше грошових вкладень. Пане Гринюк, вашу любов до футболу використовуюсть наші казнокрадці, не роблячи при цьому нічого для розвитку спорту в області. Не люблю рахувати чужі кошти, але впевнений, що вам є куди їх вкладати.

avatar

Тарас

08 грудня 2016 19:24

Шо значить не має умов для тренувань? Не має місць де можна робити офп? Гравців не пускають тренуватися на основне поле Буковини? Мало нестандартних полів в місті? Не має масажистів з Тайланду? Не відкрили візи на збори в Альпах? А точно, у нас же найменш оплачувана команда у першій лізі...

avatar

Бурбак

08 грудня 2016 19:46