BukNEWS щиро вітає Заслуженого журналіста України Василя Гейніша з Днем народження!

BukNEWS щиро вітає Заслуженого журналіста України Василя Гейніша з Днем народження!

26.11.2019, 15:45

Так вже в світі повелося, що з найрізноманітнішими приємними подіями у житті пересічних людей зазвичай вітають лише близькі родичі, друзі чи колеги. Велетенські черги з букетами квітів, подарунками і казенними побажаннями у вітальнях установ, офісів чи будинках – це не про них. Тим промовистішими є ситуації, коли привітати необтяжену посадами особу прагнуть так багато людей. У правдивості цього твердження можна було вкотре переконатися під час відзначення ювілею прекрасної людини та чудового журналіста Василя Гейніша. До Глибокої не з примусу, а лише за покликом серця та з поваги до нього того разу з'їхалося чимало гостей. Того дня цей уродженець "гуцульського Парижа" – Закарпатського Рахова відзначав 30-річчя журналістської діяльності.

Вірний ідеалам молодості чоловік, коли він, тоді ще студент факультету журналістики Львівського держуніверситету ім. І.Франка, "шаленів від музики і співу англійських "The Beatles" та "The Rolling Stones", побудував зустріч без фальшивого пафосу та занудного офіціозу. Тим, кому було що йому побажати – користалися нагодою. І таких набрався цілий зал: від голови Глибоцької РДА, представників райради, Вадул-Сіретської митниці, голів селищ та сільрад, письменниці Оксани Приходько-Возняк, автора і виконавиці Галини Сисолєтіної, колег по роботі – до героїв деяких публікацій. А про останніх Василь Гейніш справді вміє розповідати по-особливому тепло, у своєму небагатослівному стилі. Напевно, саме за це усі вони йому вдячні. 

І ось нині ще одна чудова нагода засвідчити Василеві Гейнішу свою щиру повагу. Відповідно до Указу Президента України №35/2013 від 22.01.2013«Про відзначення державними нагородами України з нагоди Дня Соборності та Свободи України» За значний особистий внесок у соціально-економічний, науково-технічний, культурно-освітній розвиток Української держави, вагомі трудові досягнення, багаторічну сумлінну працю почесне звання «Заслужений журналіст України» присвоєно заступникові головного редактора газети «Новий день» Василю Гейнішу. ВukNews тішиться, що публікації цього талановитого журналіста не раз з'являлися на нашому сайті. Але ще більше з того, що його вчасно відзначили!  Цю нагороду цей чоловік давно заслужив.

Юрій ЧОРНЕЙ, фото Романа ЛЮБЕРИ

1