Бригадам швидкої допомоги Михайлішин видасть нову форму

Бригадам швидкої допомоги Михайлішин видасть нову форму

14.09.2011, 21:25

14 вересня, об 11:00 у приміщенні Міської станції швидкої допомоги (вул.Мусоргського,8) секретар Чернівецької міської ради Віталій Михайлішин вручить нові комплекти форми бригадам швидкої допомоги. Запрошуються представники ЗМІ.

Сьогодні працівники бригад Чернівецької станції "Швидкої медичної допомоги" одержать нову уніформу. За правилами, вона має бути двох різновидів – літня і зимова. Обидва комплекти чернівецькій "Швидкій" пошили до 100-літнього ювілею служби, який відзначали 2004 року. За сім років експлуатації форма сильно зносилася і давно потребувала заміни.

- У бюджеті міста коштів на це не має та допоміг спонсор "Апекс-банк", оскільки пошиття 300 комплектів форми вартує недешево, - каже начальник управління охорони здоров’я Чернівецької міськради Ігор Незборецький.

Наразі пошили лишень літню форму "Швидкої". Тож "Євро-2012" медики служби "103" зустрінуть в обновці.

Комплект складається з куртки, сорочки, штанів та бейсболки. На всіх них, крім логотипу "Швидкої допомоги" і стрічок для відображення світла є також логотип банку-спонсора. На відміну від старої синьої форми, нова – червого кольору з невеликими синіми вставками задля практичності. Червоний її колір невипадковий: він є стандартним для служб екстреної допомоги Євросоюзу.

Анастасія ЛІЩИНСЬКА

http://vidido.ua/index.php/pogliad/article/chernivec_ku_shvidku_odjagnut_u_chervone/