Бронетехніка на київському Майдані Незалежності

Бронетехніка на київському Майдані Незалежності

28.10.2012, 00:42

Як повідомляє блогер «ВКурсі» Валерій Пузік - на київському Майдані Незалежності вивели бронетехніку. Цікаво чому?



Nastya Stanko (журналіст ТВі):
Щойно на Жилянській побачила таких штук 20 (фото зверху). Везли під мигалки і виключені світлофори.



Крім бронетранспортерів у колоні йшли тягачі, ймовірно, із зачохленими гарматами. Не виключено, що військова техніка буде використана під час проведення святкувань з приводу Дня визволення України від німецько-фашистських загарбників, яке в Києві планують масштабно відсвяткувати 28 жовтня. Однак наразі жодних попереджень про використання військової техніки під час святкувань не було. — повідомляє сайт "Майдан".



Кількість техніки станом на вчора (26 жовтня) 22.20 – 20 одиниць: 2 БРДМ, танк Т34 (з написом “За родину!”), 2 БМП, пересувна зенітка, артилерійська установка – 2 шт., вантажівки + ще різне.



Користувач Настя Станко додала відео:



Користувач DmytroPylypets додав відео:



Коментарі з мережі "Facebook":

Alice Дивно як все співпало. На 28 число і Хеллоуін, і вибори, і День визволення зібрались святкувать. І все те одмітить вогнем зеніток напевно )
Роман А ще забули вказати, що сьогодні в Києві в 20годині було повідомлено про замінування Південного ЖД вокзалу! Дурдом!
ЕГОР думаю, будет другой сценарий… празднование победы ПР — а вот кто будет им мешать — там уже реальная боевая техника вмешается.
Nata Сучасні БТРи у кількості 8 штук. які супроводжували цей танк, вантажівку та декілька гармат. Все це я бачила на свої очі. Та ніколи Т-34, як вивозили на реконструкцію з кіностудії так не вивозили. декілька машин даїшників. і все. я так думаю. що сценарій почнеться 28...
Anatoli Для повного антуражу ми мали б прийти з бутафорськими коктейлями Молотова. Але щоб дуже схоже було. В дії.
Христина Свято наближається! свято наближається!.. памятаєте новорічна реклама кока коли:))) щось таке...
Геннадий теперь в Украине, как в России
Thestory  Готовятся...
Andriy  Ага, от тільки значну частину площі вже зайнято. І охороняють цю територію військові. Побачимо, що буде завтра — післязавтра.

1