'Браковані' бронежилети витримали постріли і відповідають четвертому рівню захисту, але не мають антиосколкового покриття, - попередні дані

"Браковані" бронежилети витримали постріли і відповідають четвертому рівню захисту, але не мають антиосколкового покриття, - попередні дані

30.01.2015, 10:39

Про хід розслідування справи про браковані бронежилети на сесії Чернівецької міської ради доповів т.в.о. першого заступника начальника УМВС області Олександр Чубей.

Надайте, будь ласка, про хід розкриття кримінальної справи по бронежилетах, - звернувся до Олександра Чубея секретар міськрї ради Ярослав Кушнірик. -  Прокоментуйте, будь ласка, часові терміни розгляду цієї справи, коли ми маємо продавця бронежилетів, маємо самі бронежилети, знаємо зі ЗМІ, що структура, яка нібито продала бронежилети, заперечує, що взагалі знає такого покупця, ваші працівники вилучали бронежилети безпосередньо на місці дислокації військової частини. Все є, а справа тягнеться з липня 2014 року. Чому так. 

- Відстріл був. Офіційні результати ще не відомі. Тільки з телефонного спілкування з експертами, які їх перевіряли, мені попередньо сказали, що  бронежилети витримали постріли і відповідають четвертому рівню захисту, але не мають антиосколкового покриття. Щойно буде офіційний висновок, слідство зможе рухатися далі, - пояснив Олександр Чубей. 

Докладніше хід обговорення питання на відео: 

1