БПП 'Солідарність' у Чернівцях і 'Буковина' у ВР добровільно відмовляються  від своєї перемоги, формування більшості, свого мера і перетворення Чернівців на процвітаюче європейське місто, - думка

БПП "Солідарність" у Чернівцях і "Буковина" у ВР добровільно відмовляються від своєї перемоги, формування більшості, свого мера і перетворення Чернівців на процвітаюче європейське місто, - думка

18.06.2017, 12:23

Єретична соціологія 

 Далі про здобутки місцевої соціології, яку колись за Сталіна оголосили псевдонаукою. Так от! Сталін тоді ще не знав про чернівецьку соціологію. Оце так єресь! Хоча, цілком вписується у наш Абсурдистан. Днями представники Чернівецької міської організації партії "Блок Петра Порошенка "Солідарність" опитали чернівчан і з’ясували, що 64% респондентів вважають, що перевибори до Чернівецької міської ради не потрібні. 

Зрозуміло? Ніби. Лінь людям ходити на ті вибори, тому їм вибирають депутатів декілька сотень їхніх сусідів - алкоголіків та люмпенів. Але… Водночас, 38% чернівчан (за підрахунками активістів БПП), відповіли, що підтримають БПП "Солідарність" на майбутніх чергових місцевих виборах. Тепер включаємо логіку і банальну ерудицію. 

До чергових виборів ще понад три роки і до того часу багато що зміниться – або шах помре, або осел здохне, або усі ми полетимо на Марс. Нині ж, згідно з даними цього самонавіювання, рейтинг БПП у місті 38% - це десь приблизно 18 мандатів замість нинішніх дев’яти. І в цей же час колишня лідерка цієї сили у місті депутат Якимчук, а також депутатська група "Буковина" у ВР, яка на 90% складається із порошенківців, заявляє, що перевибори Чернівецької міськради не потрібні. Тобто, фактично відмовляється на них перемагати із результатом 38%, формувати свою більшість, обирати свого мера і робити Чернівці процвітаючим європейським містом, як і заповідали великий Петро Олексійович і не менш великий (але точно не менш хитрий) Володимир Борисович. 

Ви таке бачили і чули? Я - ні. Добровільно відмовитися від своєї перемоги – це ж ким треба бути. Піти у небуття на піку слави. Це ж яка гуманна філософія, яке самозречення і політичний садомазохізм. Хоча, думаю, тут усе значно простіше. Тим, хто придумує такі рейтинги і оприлюднює їх, вважаючи, що скрізь одні лошари і лошиці, треба просто більше горіхів їсти. Грецьких. Кажуть, що часом допомагає. Не всім, звичайно, бо гени не перебореш, але декому таки так. 

Блог Мостіпаки

1


КОМЕНТАРІ (2)

все точно як і яйценюх С твоїм шефом бурбаком, відмовились за ради України 

avatar

Петро

19 червня 2017 08:41

Шкода, був колись журналіст Сашко Мостіпака, а тепер скурвився за бомбони кулявлобні разом з радницею Іриною Карімовою

avatar

Дринь

19 червня 2017 21:11