Баглей відповів Бурбаку і за зубрів, і за гравій

Баглей відповів Бурбаку і за зубрів, і за гравій

28.04.2016, 21:14

Виконувач обов’язків начальника Дністровсько-Прутського басейнового управління водних ресурсів Борис Баглей прокоментув інформацію про своє призначення на цю посаду. 

За словами чиновника, ініціатива  даного призначення виходила не від нього. Він просто прийняв пропозицію, яка йому надійшла. Щодо відсутності конкурсного відбору,  то, за словами Б.Баглея, оскільки наразі не йдеться про державну службу проводити його було не обов'язково. Тим більше, що поки що мова тільки про виконання обов’язків начальника. 

Водночас Борис Баглей запевнив кореспондента BukNews, що готовий пройти будь-який кадровий конкурс. Якщо у цьому виникне потреба. Єдиною передумовою для своєї участі у такому відборі пан Баглей назвав участь у ньому також Максима Бурбака. Щоправда тільки після того, як він складе мандат народного депутата. Щоб усі претенденти на посаду були в рівних умовах. 

Нещодавно, нагадаємо, народний депутат України Максим Бурбак висловив сумніви щодо прозорості ухвалення даного кадрового рішення і звернувся до Міністра екології і природних ресурсів з клопотання призначити відкритий публічний конкурс на дану посаду. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Де зубри з Баглеєм, а де БУВР з гравієм!!!" Нардеп здивований підкилимним призначенням в.о. начальника Дністровсько-Прутського басейнового управління водних ресурсів "видатного еколога" папієвських часів і просить міністра про конкурс

1


КОМЕНТАРІ (4)

Очень  плохо,  что  Борис  Баглей  получив  отличное  воспитание,  не  может  открытым  текстом  послать  этого  стоеросового   тупицу.....  А  он  сделать  это  вправе!!!

avatar

Роман Петрович

28 квітня 2016 18:48

Ви серйозно вважаєте, що Баглей може керувати таким важливим підрозділом? Жаль мені і Дністер, і Прут.

avatar

До Романа Петровича

28 квітня 2016 21:10

Пане Романе, ви трішке взнаєте про ділові і моральнї якості цього  морального урода, буглея, то теж "завиєте"...

avatar

Юрій

29 квітня 2016 10:02

Добре що ми вже розуміємо моральні і ділові якості урода Бурбака.

avatar

Сегій

29 квітня 2016 17:33