Бомбу сповільненої дії під ОСББ, заклав виконком Чернівецької міської ради  (оновлено)

Бомбу сповільненої дії під ОСББ, заклав виконком Чернівецької міської ради (оновлено)

01.12.2011, 19:50

207 об’єднань співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ) міста Чернівці отримали непритаманний їм статус виконавців житлово-комунальних послуг (“виконавців послуг з управління будинком, спорудою або групою будинків та з утримання будинків, споруд і прибудинкових територій”) через незаконне рішення виконкому Чернівецької міської ради №517/14 від 23.08.2011 “Про визначення виконавців житлово-комунальних послуг в житловому фонді м. Чернівців та визнання такими, що втратили чинність, рішення виконавчого комітету з цих питань”.

Звернення про такі порушення прав до центральних органів виконавчої влади були настільки численними, що Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України оприлюднило роз’яснення “Щодо статусу ОСББ як учасника у сфері житлово-комунальних послуг” від 26.04.11 №7/15-4687, яке, мабуть, до виконкому Чернівецької міської ради не дійшло. Хоча роз’яснення надано ще у квітні місяці, а рішення приймалося у серпні.

Згадане роз’яснення з посиланням на відповідні нормативні акти, зокрема, підсумовує, що: “...ОСББ не є суб’єктом господарювання і не може бути виробником або виконавцем житлово-комунальних послуг ...”, “...ОСББ може виступати лише у ролі споживача — як колективний замовник (абонент)”.

Експерти наголошують на наступних негативних наслідках для ОСББ, у разі визнання його виконавцем житлово-комунальних послуг:

ОСББ протиставляється співвласникам.
Кошти від власників розглядаються як плата за послуги, яка підлягає оподаткуванню податком на прибуток і ПДВ.
Контроль за ОСББ з питань захисту прав споживачів, дотримання законодавства про захист економічної конкуренції тощо.

Складається враження, що чернівецькі «державні мужі» вважають себе мудрішими за решту або ж, навпаки, настільки некомпетентні, що їм важко осягнути зміст роз’яснення профільного міністерства “Щодо статусу ОСББ як учасника у сфері житлово-комунальних послуг” від 26.04.11 №7/15-4687. Чи вони все ж таки сподіваються на те, що цих 207 ОСББ сприйматимуть як належне, приміром, необхідність сплати ПДВ в разі, якщо сума внесків і платежів від співвласників сягне 300 тисяч гривень на рік? В той час як, незалежно від обсягів внесків і платежів, об’єднання співвласників багатоквартирних будинків не є ані платником ПДВ, ані платником податку на прибуток.

Костинян Микола,
координатор житлово-комунальних програм Чернівецького представництва ГМ ОПОРА

 У  К  Р А  Ї  Н  А

Чернівецька міська рада

Виконавчий комітет

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 23. 08. 2011 № 517/14                                                                     м. Чернівці

 Про визначення виконавців житлово-комунальних  послуг в житловому 

фонді м. Чернівців та визнання такими, що втратили чинність, рішення виконавчого комітету з цих питань

 Відповідно до статей 26 та 30 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, статті 7 Закону України „Про житлово-комунальні послуги”,  Закону України „Про об”єднання співвласників багатоквартирного будинку”, постанов Кабінету Міністрів України від 21.07.2005р. № 630 “Про затвердження Правил надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення та типового договору про надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення“, наказу Державного комітету України з питань житлово-комунального господарства від 25.04.2005р. № 60 “Про затвердження Порядку визначення виконавця житлово-комунальних послуг у житловому фонді“ та з метою підвищення якості надання житлово-комунальних послуг населенню м.Чернівців, посилення відповідальності виконавців цих послуг перед споживачами, виконавчий комітет Чернівецької міської ради

                                                       В И Р І Ш И В:

                 1. Визначити виконавцями житлово-комунальних послуг у житловому фонді  м. Чернівців підприємства та організації незалежно від форм їх власності та підпорядкування, предметом діяльності яких є надання відповідних житлово-комунальних послуг, а саме:

          1.1. З управління будинком, спорудою або групою будинків та з утримання будинків, споруд і прибудинкових територій – комунальні житлові ремонтно-експлуатаційні підприємства, приватні підприємства, які виконують роботи з утримання житлових будинків і споруд та прибудинкових територій комунальної  власності  та / або інші суб’єкти, предметом   діяльності   яких   є   надання   послуг   з   управління   будинком,  спорудою та прибудинковими територіями і з їх утримання згідно з     додатком 1;

 1.2.  З централізованого опалення та гарячого водопостачання - підприємства та організації або інші суб’єкти господарювання, предметом діяльності яких є надання послуг з централізованого опалення та постачання гарячої води згідно з додатком 2.

 1.3. З централізованого водопостачання та водовідведення з житлових та нежитлових будівель (крім водовідведення з покрівель) - КП „Чернівціводоканал” – виробника цих послуг.

 1.4. З вивезення твердих побутових відходів – МКП «Чернівціспецкомунтранс» та фірма «Альтфатер-Чернівці».

 2. Власникам відомчих жилих будинків, жилих будинків житлово-будівельних кооперативів (ЖБК, ЖБТ, ТКЗ), об’єднань співвласників багатоквартирних будинків (товариств), та / або балансоутримувачам (управитель), що не належать до комунальної власності за власним бажанням визначити виконавців житлово-комунальних послуг відповідно до чинного законодавства України. В разі не прийняття відповідних рішень визначити виконавців житлово-комунальних послуг відповідно до чинного законодавства України. В разі не прийняття відповідних рішень визначити власників виконавцями таких послуг.

 3. Комунальні житлові ремонтно-експлуатаційні підприємства, які є  виконавцями послуг з утримання будинків, споруд і прибудинкових територій житлового фонду комунальної власності та виконавці житлово-комунальних послуг зазначені у підпункті 1.2., 1.3. та 1.4. відповідно    до    рішення,    прийнятого   загальними    зборами    об’єднання співвласників багатоквартирного будинку (ОСББ),  укладають угоди на надання  житлово-комунальних послуг.

 4. Взяти до відома, що комунальні житлові ремонтно-експлуатаційні підприємства №№ 4, 5, 6, 9, 11, 12, 14, 15, 17, приватні підприємства „Житлосервіс”, „Ремжитлосервіс”, „Регіон-Центр”, „Санітарія”, ТОВ      «ЖКУ-21» та інші підприємства, які утримують житлові будинки міської комунальної власності передали, а МКП ”Чернівцітеплокомуненерго” і КП „Чернівціводоканал”  прийняли  в  наявному  технічному  стані теплові вводи з оформленням відповідних актів.

          5. Комунальні житлові ремонтно-експлуатаційні підприємства і приватні підприємства, які є  виконавцями послуг з утримання будинків, споруд і прибудинкових територій житлового фонду комунальної власності та виконавці житлово-комунальних послуг, зазначені в  п. 1.2, 1.3, 1.4. цього рішення, мають право укладати договори підряду на виконання окремих послуг згідно типових переліків затверджених відповідними постановами Кабінету Міністрів України з суб’єктами підприємницької діяльності незалежно від форм власності, залишаючись при цьому відповідальними за якість цих послуг.

 6. Виконавці послуг з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій, з централізованого опалення та гарячої води, централізованого постачання холодної води і водовідведення укладають безпосередньо із споживачами.

 7. Визначити, що періодичну повірку, обслуговування та ремонт           (у тому числі демонтаж, транспортування та монтаж) засобів вимірювальної техніки, результати вимірювань яких використовуються для розрахунків за  спожиті для побутових потреб комунальні послуги, здійснюють виконавці послуг з тепло-, водопостачання та водовідведення за рахунок коштів споживачів, а побудинкових лічильників - за кошти власника.

 8. Департаменту житлово-комунального господарства міської ради (Сірман Д.О.) після погодження з виконавчими комітетами Першотравневої, Садгірської, Шевченківської районних у місті рад (Мельничук В.А.,        Бурега Ю.І., Пазюк М.Д.) відповідно до підпункту 9 пункту 1 статті 7 Закону України „Про житлово-комунальні послуги” в термін до 01.11.2011р. укласти угоди з підприємствами та організаціями, які утримують житловий фонд комунальної власності територіальної громади міста та з підприємствами, зазначеними у підпункті 1.2, 1.3 цього рішення та МКП «Чернівціспецкомунтранс», на виконання житлово-комунальних послуг терміном до 12 місяців.

 9.  Визнати  таким,  що  втратили  чинність  рішення   виконавчого   комітету  міської  ради  від  06.02.2007р.  № 60/2  «Про визначення виконавців житлово-комунальних послуг в житловому фонді комунальної власності територіальної громади м.Чернівців», від 25.08.2009р. №611/16 «Про внесення доповнень в рішення виконавчого комітету міської ради від 06.02.2007р. № 60/2», від 22.05.2001р. №405/11 «Про визначення виробників і виконавців послуг з водо-,теплопостачання та водовідведення в житлово-комунальному фонді м.Чернівців».

       10. Організацію виконання цього рішення покласти на директора департаменту житлово-комунального господарства міської ради            Сірмана Д.О. та голів Першотравневої, Садгірської та Шевченківської районних у місті Чернівцях рад  Мельничука В.А.,  Бурегу Ю.І,  Пазюка М.Д.

 11. Рішення набирає чинності з дня його прийняття та підлягає оприлюдненню на офіційному веб-порталі міської ради в мережі Інтернет.

 12. Відділу інформації, зв’язків з громадськістю та міжнародних відносин міської ради (Ходоровський А.О.) забезпечити оприлюднення цього рішення через засоби масової інформації.

 13. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Тимофєєва В.Т.

 Секретар Чернівецької міської ради                          В. Михайлішин                                 

                                                                                  Додаток  1

                                                                                     до рішення виконавчого комітету

                                                                                     Чернівецької міської ради

                                                                                      23. 08. 2011  № 517/14

 ПЕРЕЛІК

виконавців послуг з управління будинком, спорудою або групою будинків та з утримання будинків, споруд і прибудинкових територій (КЖРЕП, приватні підприємства, об’єднання співвласників багатоквартирних будинків)

 №

з/п

Перелік підприємств та організацій

Адреса виконавця послуг

1

  КЖРЕП  №4

Вул.. Ф.Полетаєва, 10

2

КЖРЕП  №5

Вул.. З. Космодемянської, 4

3

КЖРЕП №6

Соборна площа, 10

4

ПП «Регіон-Центр»

Вул.. М.Заньковецької, 16

5

  КЖРЕП №9

Вул.. Т.Шевченка, 22

6

КЖРЕП №11

Вул.. А.Чехова, 23

7

КЖРЕП №12

Вул.. Старобельська, 1

8

ПП «Житлосервіс»

Вул.. Руська, 251

9

  КЖРЕП №14

Вул.. В.Чапаєва, 43

10

КЖРЕП №15

Вул.. С.Галицького, 19

11

КЖРЕП №17

Вул.. Південно-Кільцева, 5

12

ПП «Ремжитлосервіс»

Вул.. Ентузіастів, 7

13

ПП «Санітарія»

Бульвар героїв Сталінграду, 5

 

 

Назва ОСББ (ТСББ, ОТСББ)

 

Адреса  виконавця послуг

1

«Вісник»

Вул. О.Кошового, 64

2

«Мрія»

Вул. 28 Червня, 28

3

«Черемшина»

Вул. Н.Яремчука, 27

4

«Буковина»

Вул. Авангардна, 49

5

«Шевченко»

Вул. Т.Шевченка, 66

6

«Будівельник»

Вул. Ентузіастів, 120

7

  «Саксаганського, 1»

Вул. Саксаганського, 1

8

«Ефект»

Вул. Ентузіастів, 2

9

«Пр.Інтернаціональний, 7»

Пров. Інтернаціональний, 7

10

«Таксі»

Вул. Ф.Достоєвського, 25

11

«Дім»

Вул. 28 Червня, 24

12

«Саксаганського, 4»

Вул. Саксаганського, 4

13

«Промінь»

Проїзд Парковий, 10-А

14

«Руська, 86»

Вул. Руська, 86

15

«Центр»

Вул. О. Поповича, 13

16

«Суворовець»

Пров. О. Суворова, 4-А

17

«Надія»

Вул. Ковальчука, 15

18

«Українська, 55»

  Вул. Т.Шевченко,22(КЖРЕП №9)

 

19

«Еліта»

Каштанова, 20

20

«Мрія-98»

Вул. Лісна, 3-А

21

«Сосна»

Вул. Головна, 106

22

«Чехова, 1-В»

Вул. А. Чехова, 1-В

23

«Мрія»

Вул. М.Тореза, 158-А

24

«Геолог»

Вул. Козятинська, 3-Б, 3-В, 3-Г,    3-Д

25

«Дорошенко»

Вул. Руська,209

26

  «Вітязь»

Вул. Хотинська,49-Б

27

«Житло»

Вул. Ф.Достоєвського,8-А

28

«Орел»

Вул. Руська,226-Б

29

«Добробут-99»

Вул. І.Стасюка,11

30

«Наш дім»

Вул. М.Фрунзе,36

31

«Надія»

Вул. В.Комарова,15

32

«Світлина»

Вул. Фестивальна,5

33

«Сонішник»

Вул. Комарова, 40-А

34

«Мир»

Вул. Миру,3-А

35

«Клен»

Вул. Бережанська,17

36

«Сольво»

Вул. Руська,226-А

37

«Маяк-2»

Вул. В.Маяковського,34-А

38

«Кондитер»

Вул. Руська, 222

39

«Черемош-4»

Вул. С.Воробкевича, 1-А

40

«Каріна»

Вул. М.Кордуби, 15

41

«Роси»

Площа Соборна , 8

42

«Імідж-1»

Вул. Л.Кобилиці, 67-А

43

«Світанок-2000»

Вул. Коломийська, 11-А

44

«Воробкевича,15-А»

Вул. С.Воробкевича,15-А

45

«Гренада»

Вул. 28 Червня,4

46

«Власники»

Вул. Хотинська,45-Б

47

«Мій дім»

Вул. Головна,226-А

48

«Зима-2002»

Вул. А.Алмаатинська,15

49

«Комфорт 2001»

 Вул. Ф.Достоєвського,12-А

50

«Вікін»

Вул. Буковинська, 67-А

51

«Друкар»

Вул. Горіхівська, 53

52

«Намисто»

Вул. В.Івасюка,6

53

«Березнева-39»

Вул. 29 Березня,39

54

«Руська,233»

Вул. Руська,233

55

«Заводська-56»

Вул. Заводська,56

56

«Гала – 2002»

Вул. Ф.Полєтаєва,12

57

«Сагайдачного,69»

Вул. П.Сагайдачного,69

58

«Котедж»

Вул. В.Чапаєва, 45-Б

59

«Руська,253»

Вул. Руська, 253

60

«Гайдара»

Вул. А.Гайдара,5

61

«Декабристи»

Вул. Декабристів,18-А

62

«Червоноармійська, 83-Є»

Вул. Червоноармійська, 83-Є

63

«Український дім»

 Вул. Червоноармійська, 55

64

«Медик»

Вул. О.Боярка,1

65

«Каштанова,125»

Вул. Каштанова,125

66

«Залозецького, 19-А»

Вул. В.Залозецького,19-А

67

«Головна,147»

Вул. Головна,147

68

«Донбасівська,3»

Вул. Донбасівська,3

69

  «2-й пров. Герцена,2»

Вул. 2-й пров.Герцена, 2

70

«Нікітіна,12»

Вул. П.Нікітіна,12

71

«Ковельська,9в»

Вул. Ковельська,9-В

72

«Озерне»

Вул. П.Кільцева,9

73

«Хризантема»

Вул. Алма-Атинська,10

74

«Фестивальна,8»

Вул. Фестивальна,5

75

«Гіацинт-2005»

Вул. О.Суворова,4-а

76

«Білоусова,15»

Вул. В.Білоусова,15

77

«Сонячний затишок”

Вул. Головна,190-а

78

«Житлолюкс»

Вул. Руська,248-б

79

«Південно-маловокзальне»

Вул. Маловокзальна,1

80

«Івасюка,2»

Вул. В.Івасюка,2

81

«Крайз»

Вул. М.Заньковецької,16,

ПП «Регіон-центр»

82

«Добробут-Шкільна»

Вул. Шкільна,12

83

«Теплий-2005»

Просп.Незалежності,92-Д

84

«Садгора»

Вул. В.Александрі,57

85

«Промінь-2»

Вул. Руська,213

86

«Білоусова,25»

Вул. В.Білоусова,25

87

«Дарвіна,5»

Вул. Ч.Дарвіна,5

88

«Атлас»

Вул. У.Кармелюка,116

89

«Ентузіаст»

Вул. Ентузіастів,8

90

«Полєтаєва,6-Б»

Вул. Ф.Полєтаєва,6-Б

91

«Садова,24»

Вул. З.Космодемянської,4

КЖРЕП №5

92

«Залозецького 3 літ «А»

Вул. В.Залозецького,3-А

93

«Проспект,110»

Проспект Незалежності,110

94

«Єдність»

Вул. В.Кармелюка,135-А

95

«Полєтаєва,8»

Вул. Ф.Полєтаєва,8

95

«Узбецька,3-А»

Вул. Узбецька,3-А

97

«Рябінова,9»

Вул. Рябінова,9

98

«ОВАЛ»

Вул. І.Котляревського,5

99

«Руська,245»

Вул. Руська, 245

100

«Прометей»

Вул. Головна,275-В

101

«Джерело 2007»

Вул. У.Кармелюка,110-А

102

«Карітана»

Вул. Першотравнева,2

103

«Івасюка,6А»

Вул. В.Івасюка,6-А

104

«Пр.Незалежності, 92Г»

Проспект Незалежності,92-Г

105

«Коперніка,9А»

Вул. М.Коперніка,9-А

106

«Стрийська,1»

Вул. Стрийська,1

107

  «Пр.Незалежності, 108-ІІ»

Проспект  Незалежності, 108

108

«Кутузовський»

Вул. М.Кутузова, 4

109

  «Гіпократ .Герцена,4-А»

 Другий провулок О.Герцена,4-А

110

«Герцена,15»

Вул. О.Герцена,15

111

«Козачука,33»

Вул. І.Козачука,33

112

«Руська,229»

Вул. Руська,229

113

  «Миколаївська ,4-А»

Вул. Миколаївська,4-А

114

«Південне-19»

Бульвар героїв Сталінграду, 5 ПП «Санітарія»

115

«Гаврилюка,4»

Вул. В.Гаврилюка,4

116

«Пирогова,7»

Вул. М.Пирогова, 7

117

«Мрія-П.Кільцева, 5-Б»

Вул. П.Кільцева,5-Б

118

«Авангардна,43-А»

Вул. Авангардна, 43-А

119

«С.Щедріна,18»

Вул. С.Щедріна,18

120

«Приозерне»

Вул. В.Комарова,40-Б

121

«Б.Г.Сталінграду,20»

Бульвар героїв Сталінграду, 20

122

«П.Кільцева,1-Б»

Вул.П.Кільцева,1-Б

123

«Буковинець-центр»

Вул. М.Горького,18

124

«28Червня,33»

Вул. 28 Червня,33

125

«Заводська,58-Б»

Вул. Заводська,58-б

126

«Ервін»

Вул. 28 Червня, 20

127

«Світоч-7»

Проїзд Парковий,10-В

128

«Сяйво 2-А»

Вул. А. Гайдара, 2-А,

129

«Червоноармійська,110»

Вул. Червоноармійська,110

130

«Винниченка, 121»

Вул. В.Винниченка,121

131

«Хотинська,47-Б»

Вул. Хотинська,47-Б

132

«Чапаєва 16-А»

Вул. В.Чапаєва,16-А

133

«Сторожинецька, 162»

Вул. Сторожинецька, 162

134

«ІІ пров.Чапаєва, 7»

Другий провулок В.Чапаєва, 7

135

«Еско»

Вул. Руська, 219-Е

136

  «Промінь-Машинобудівників, 22-А»

Вул. Машинобудівників,22-А

137

 «Гайдара, 1 Б»

Вул. А.Гайдара, 1 Б

138

   «Достоєвсько-го,12»

Вул. Ф.Достоєвського, 12

139

«Череповецька, 19»

Вул. Череповецька, 19

140

  «Р. Шухевича, 9-А»

Вул. Р. Шухевича, 9-А

141

«Авангардна, 15»

Вул. Авангардна,15

142

«Белінського,9»

Вул. В.Белінського

143

«І.Богуна,11»

Вул. І.Богуна,11

144

  «Кармелюка,110-Б»

Вул. У.Кармелюка,110-Б

145

«Кочубея, 33А»

Вул. В.Кочубея,33-А

146

«Маяковського,18-Б»

 Вул. В.Маяковського,18-Б

147

«І.Вільде,16»

Вул. І.Вільде,16

148

«Головна ,216-Б»

Вул. Головна,216-б

149

«Сокіл-Чернівці»

Проспект  Незалалежності, 114-А

150

«Авангардна,9А»

Вул. Авангардна,9-А

151

«Головна,82»

Вул. Головна,82

152

«Чернівці-600»

Вул. Червоноармійська,154

153

«Дубінська,12»

Вул. Р.Шухевича,12

154

«Струмок,17»

Вул.  Зарожанська,10

155

«Золоті ключі №1»

Вул. Комарівська,2

156

«Золоті ключі №2»

Вул. Комарівська,2-А

157

«Вишневий, 6»

Провулок Вишневий, 6

158

«Ремонтник»

Вул. Ф.Полєтаєва,12

159

«Прикордонник»

  Провулок Фестивальний,7

160

«Електрон -580»

Вул. В.Івасюка, 13

161

«Сусідство»

Вул. П.Саксаганського,8

162

«Хотинська,49-М»

Вул. Хотинська,49-М

163

«О.Кошового, 25»

Вул. О.Кошового, 25

164

«Горіхівська,1-А»

Вул. Горіхівська,1-А

165

«Червоноармійська,77а,к-1»

Вул. Червоноармійська 77а,к.1

166

«Червоноармійська,77б,к-1»

Вул. Червоноармійська 77б,к.1

167

«Червоноармійська,77в,к-1»

Вул. Червоноармійська 77в,к.1

168

«Червневе-68»

Вул. 28 Червня,68

169

«Заводська,58-Д»

Вул. Заводська,58-Д

170

«Прутська,12-А»

Вул. Прутська,12А

171

«Чехова-25»

Вул. А.Чехова, 25

172

  «Сторожинецька10»

Вул. Сторожинецька,10

173

«Рівненська 5-А»

Вул. Рівненська,5А

174

«Наша фортеця

Вул. Хотинська, 54-В

175

  «Мій дім Руська233-А»

Вул. Руська 233-А

176

  «Руська, 214В»

Вул. Руська 214-В

177

  «Східний 229Б»

Вул. Руська 229-Б

178

  «Вишневий 4»

Провулок  Вишневий,4

179

  «Просп.Незалежності 116»

Проспект Незалежності,116

180

  «Салтикова -18»

Вул. Салтикова-Щедріна,18

181

  «Паркове 2009»

Вул. Червоноармійська, 75- В

182

  «Проспект 110А »

Проспект Незалежності,110-А

183

  «Сонячний острів»

Вул. Червоноармійська,186 А

184

«Будівельник-26»

Вул. Будівельників,26

185

«Захисник 2010»

Вул. Кишинівська, 3-Д

186

«Вісімка»

Вул. Заводська, 58-В

187

«Просп.Незалежності 92 «З»

Проспект Незалежності,  92-З

188

  «Заводська, 58«Г»

Вул. Заводська, 58-Г

189

  «Суворова,2Б»

Вул. О.Суворова, 2-Б

190

«Червоноармійська 65-А»

Вул. Червоноармійська,65-А

191

«Тореза 205»

Вул. М.Тореза, 205

192

«Управдом 103В»

Вул. Червоноармійська,103-В

193

«Вікторія 72»

Вул. Хотинська 45-А

194

«Мікро-85»

Вул. М.Коперніка 6-Б

195

«Престиж 2010»

Вул. І Козачука,36

196

«Зірка-10»

Вул. Заводська 56-К

197

«Чапаєва-33»

Вул. В.Чапаєва,33

198

«Чернівці 2010»

Вул. Червоноармійська,160

199

«Цукровик-3»

Провулок Горобиновий,4

200

  «Червоноармійська-101»

Вул. Червоноармійська,101

201

  «Будівельник-28

Вул. Будівельників,28

202

  «Заводська ,56 Г»

Вул. Заводська ,56 Г

203

  «Інд-проект»

Вул. Червоноармійська 85В

204

  «Червоноармійська 104»

  Вул. Червоноармійська104

205

  «Шевченка,34»

Вул. Т.Шевченка,34

206

  «Пр.Незалежності 116 Б»

  Проспект  Незалежності 116-Б

207

  «Медики-103»

  Проїд  Парковий, 10-Б

 Заступник міського голови з питань

діяльності виконавчих органів міської ради                              П. Ротар                                      

 

                    Додаток  2

                                                                                     до рішення виконавчого комітету

                                                                                     Чернівецької міської ради

                                                                                       23. 08. 2011  № 517

 

ПЕРЕЛІК

виконавців послуг з централізованого теплопостачання (об’єднання співвласників багатоквартирних будинків, житлові товариства, тощо)

 

з/п

Назва виконавця послуг

Власник, балансоутримувач котелень

1

МКП „Чернівцітеплокомуненерго”

Комунальна власність

2

КЖРЕП №6

ТОВ „Тепломережа”

3

КЖРЕП №12

КЖРЕП №12

1

ОСББ «ЕСКО»

ОСББ «ЕСКО»

2

  ОСББ «Івасюка 6-А»

ОСББ «Івасюка 6-А»

3

ОСББ «Мрія -98»

ОСББ «Мрія -98»

4

ОСББ «Сяйво 2-А»

ОСББ «Сяйво 2-А»

5

ОСББ «Сокіл-Чернівці»

ОСББ «Сокіл-Чернівці»

6

  ОСББ«Східний,229-Б»

ОСББ «Східний,229-Б»

7

ОСББ «Український дім»

ОСББ «Український дім»

8

Житлове товариство №1

Житлове товариство №1

9

п/п Чопюк В.П.

п/п Чопюк В.П.,

ЖБК «Пропорція»

10

УВП УТОГ

УВП УТОГ

 

 Заступник міського голови з питань

діяльності виконавчих органів міської ради                              П. Ротар                                     



КОМЕНТАРІ (1)

Черговий приклад відсутності будь-якого професіоналізму т.зв. нової влади в Чернівцях. Правда, від таких "профі! як Нєдоразумєніє, Серман, "експерт" руснак, сьогоднішній "юридичний начхальник" можна чекати й не лише цього. Гнати треба їх в шию! Безарі пропащі! 

avatar

Юрій

01 грудня 2011 16:32