Бойчука - відклали, у Ринжука ще є шанс

Бойчука - відклали, у Ринжука ще є шанс

23.11.2011, 00:43

Сьогодні вранці у Першотравневому райсуді мало відбутися продовження розгляду кримінальної справи стосовно побиття рибалок у Заставнівькому районі. Однак воно не відбулося - через хворобу двох адвокатів підсудних. Коли відновлять слухання, наразі невідомо.

Як повідомляв molbuk.ua Михайло Бойчук разом з братом, зятем і двома охоронцями звинувачують у жорстокому побитті та катуванні чотирьох рибалок навесні цього року.

Перше досудове засідання з розгляду кримінальної справи стосовно колишнього директора Калинівського ринку Івана Ринжука має відбутися у Шевченківському райсуді 28 листопада. До цього додамо, що його було перенесено через хворобу головуючого судді.

Нагадаємо, що екс-директора ринку було затримано ще у квітні й нині він перебуває у чернівецькому слідчому ізоляторі. Івана Ринжука обвинувачують в отриманні хабара в розмірі 250 тисяч доларів США – за підписання договору оренди нового торговельного павільйону загальною площею 120 квадратних метрів терміном на 30 років. Разом з екс-директором Калинівського ринку затримали і його двох компаньйонів – Березовського та Божовського.

Джерело: molbuk.ua