У Фейсбуці висміяли сина Папієва... (фото)

У Фейсбуці висміяли сина Папієва... (фото)

30.08.2012, 16:06

На сторінці кандидата в нардепи по мажоритарному округу №204 Богдана Баласиновича у соціальній мережі Facebook були викладені цікаві фото з коментарями його прямого конкурента Артема Семенюка.

Коментар Богдана Баласиновича до першої світлини: Голові ОДА, регіоналу Михайлові Папієву та його сину - кандидату від регіоналів Артему Семенюку патріотичне село Васловівці Заставнівського району Буковини постелило килимок посеред дороги. Аби хлопці капці не замастили - влада ж бо.



Відомий журналіст Василий Забродский прокоментував дану світлину: Я думаю, коли гості в хаті, то все найкраще на столі і килимок посеред поля. А якщо не згідні то такі ви газди. А кандидат Баласинович міг би щось серйозніше накопати, опозиціонер ніби-то?

Коментар Володимира Антонюка: так Ви, пане Василю, як би натякаєте, що і Папаєв і його Артемій гості? Естонці кажуть, що риба і гості на третій день починають воняти. Це так - музика навіяла.

Відомий журналіст Василий Забродский відповів: Якщо в селі ХРАМове свято, то навіть кум із сусіднього села - ГІСТЬ. А щодо естонців, то у москалів є краще прислів"я про непрошених гостей, які гірше татарина. А питання не про Папієва і Артема, а про "БЕЗЗУБУ" так звану опозицію. Такі спроби (під.обки) у нас в армії називали :" По пи.де ладошкой"

Коментар Володимира Антонюка: так це було в неділю? і оті машини приватні? і оце вони на храм приїхали, а не агітувати за сироту? ой, як цікаво. А стосовно беззубості опозиції - тут да, тут не постпориш - варто таки було машини спалити, а цих індюшачих діячів, як мінімум, в гімняках виваляти за підтримку закону "Про засади мовної політики".

Коментар Богдана Баласиновича до другої світлини: Кандидат у народні депутати від Партії регіонів, син губернатора Буковини Артем Семенюк "уважно" слухає концерт оперного співака Василя Герелла, народного артиста Росії, заслуженого артиста України. Видно хлопака до такої музики не звик - любить бум-цик-цик.

Джерело: bukpravda.cv.ua

1


КОМЕНТАРІ (15)

Шось йому не дуже то і свято подобається, аж куняє по трохи, мабуть мрійливі сни наснилися, що він вже депутат, а він взагалі в армії був? чи туди таких не беруть? засушених чахликів ??? може б там з нього справжню людину зробили ((((

avatar

Буковина

30 серпня 2012 17:15

Да, забув ще написати, що у нього соплі з під носа. Хто не вірить, дивіться уважно фото бігморда.

avatar

Богдан

30 серпня 2012 18:01

Ви будете сміятися, але виберуть в Заставні цього синочка, бо розуміють, що татко для району багато може зробити, а як не виберут, то нічого не будуть мати. Така філософія життя.

avatar

Василь, с. Вікно

30 серпня 2012 19:46

папа мордует сына.Парню невмоготу ! Ему бы к девочкам,а тут сиди -на солнце парься..нафиг надо ?!

avatar

сочувствую мажорам

30 серпня 2012 20:54

Запрацювався наш палкий журналіст Вася Папаю і Недолугому в.о.мера "реноме" відмивати. Така серйозна реакція на звичайний жарт. На храму у Васловівцях були сотні гостей, а килимок вистелили лише губернатору і його синочку.Соромно було дивитися, як Василь Герело вихваляв губернатора та його синочка односельцям. Дивно, що Василю Герело там у далеких світах краще видно, який гарний газда наш губернатор та його синочок, ніж тут васловівчанам та нам усім. Смішно...

avatar

Василю

30 серпня 2012 20:55

Забродськи таки ліг під регіоналів.ю видно пообіцяли допомогти украсти (приватизувати) у чернівчан кінотеатр на вул.Кобилянській.

avatar

митро

30 серпня 2012 23:28

Шкода цього Артема. Тільки пдлабузників мабуть бачить. Йому б друзів якихось чи дівку, що точно не на гроші пішла. Жив би самостійно, а так, як вирвешся з-під такого тата. Свого житття у хлопця нема, це точно.

avatar

чичичитач

31 серпня 2012 09:34

 питання не про Папієва і Артема, а про "БЕЗЗУБУ" так звану опозицію. Такі спроби (під.обки) у нас в армії називали :" По пи.де ладошкой"

Сказал Забродский

А что, Забродский неправ? Это и есть про Баласиновича. Что тот Богдан может еще?

avatar

психолог

31 серпня 2012 10:50

Тут справа не в Баласиновичу. Він якраз гідна людина. Це політична сила, яку він представляє така гнила. УДАР Кличка! А сам Баласинович, кажуть, взагалі то не писав. Зламали його сторінку на Фейсбуці. 

avatar

Уважний

31 серпня 2012 11:00

Опаньки ! На Буковине оказывается шуточек не понимают. Все воспринимают всерьоз. Успокойтесь,господа. Ну пошутили, подметив несуразицу. Зачем приплетать сюда уже целую партию,оппозицию . Еще напишите ,что эта  шуточка с фотками терзаговор против Президента Украины,США и России.  Пора к Вам ехать. Искать персонажей для собственных шуток. Так и вижу, таки вижу буковинский калорит..

avatar

Задорнов

31 серпня 2012 11:09

Не знаю, що може цей Баласинович, а кіндер-joy Артюша без Папієва і його команди ніц не може. І це всі знають, тому смішно , як  Папієв намагається зліпити майбутнього нардепа. Хай хлопця спочатку одружить, відправить у самостіне плавання, а потім побачимо,чи випливе.   

avatar

чичиВасі

31 серпня 2012 12:05

avatar

31 серпня 2012 12:44

Пхає татко малолітнього пасинка, собі далі дорогу прокладає. Питання в тому, а що він зможе зробити для людей? Ви подивіться на нього, він аби своїм життям управляти навчився, не те що країною. Пора вже хоч трохи порозумнішати і зрозуміти, що ті що нас купують, ніколи дбати про нас не будуть, ми для них "біомасою" були і залишимось. А якраз такі, як Баласинович, кому ніхто "килимів не стелить" і знає як живуть прості люди буде думати про те як реформувати і зламати цю "радянсько-олігархічну" систему. Поки інші грабували, він здобував освіту в Європі, а там депутатами стають не пасинки і не люди "з можливостями", а живуть вони куди краще, ніж ми, а ми поки цього не зрозуміємо то ще довго будемо в лайні сидіти і килими стелити.

avatar

Користувач

31 серпня 2012 13:05

політичні маразми виборчих перегонів на Буковині
1) синок тьомка, якого татусь тягає з собою скрізь, як грудну дитину. а дитина мучиться, їй би на усіх машинках покататися;
2) дядя від газу, який всім дасть газу. або не дасть. в залежності од того, як спрацюється з громадою;
3) секретар усіх секретарів з чарівною посмішкою (майже вічною), який любить стареньких та дітей - одним майданчики, іншим безкоштовний проїзд.
4) опозиційний екс-мер, який тікає від опозиційного екс-депутата
5) різнобарв"я технічних кандидатів - від красунь та співаків - до повних придурків.

продовжувати можна довго.

але найбільший маразм в деталях, або в ілонах. вона з чоловіком тепер працює на секретаря. байдуже, що колись її били, за ілониними ж словами, через те, що підтримувала до останнього федорука, байдуже, що її чоловік сорочку на собі рвав за те, аби розпустити міську раду на чолі з паганим секретарем. тепер він добрий, не б"ється. бо кандидат. маразм!

avatar

Facebook

31 серпня 2012 14:17

Назар Горук: На Буковині кандидати-«регіонали» бояться або соромляться своєї партійної приналежності

Автошляхи Чернівецької області протягом останнього часу зарясніли рекламою кандидатів-мажоритарників від Партії регіонів, однак на жодній з рекламних площин не вказана партійна приналежність спраглих народної любові облич. Кандидати від провладної партії обмежилися лише банальними лозунгами, або ж і зовсім – вказують лише своє ім’я та прізвище.

«Можу припустити, що представники Партії регіонів бояться або соромляться демонструвати свою партійну приналежність», - так прокоментував «шедеври» владної політичної реклами керівник виборчого штабу Всеукраїнського об’єднання «Свобода» у Чернівецькій області Назар Горук.

За його словами, на тлі провальних Пенсійної, Податкової «реформ», знищення української мови, розвою корупції в органах влади та дедалі більшим економічним занепадом, демонстрація на агітматеріалах приналежності до Партії регіонів є виключно негативним чинником.
«Поведінка провладних кандидатів підтверджує моє припущення», - підкреслив Назар Горук.

avatar

Назар Горук

31 серпня 2012 18:23