Богатирьова радилася з викладачами БДМУ в онлайн режимі

Богатирьова радилася з викладачами БДМУ в онлайн режимі

03.03.2012, 19:15

Викладачі БДМУ взяли участь в нараді з Міністром охорони здоров’я України в онлайн режимі

2 березня 2012 року у м.Києві відбулася координаційна нарада головних обласних спеціалістів – кардіологів, кардіохірургів, терапевтів та інтервенційних кардіологів МОЗ України, головних спеціалістів МОЗ та НАМН України – з питань надання допомоги хворим на серцево-судинні захворювання в Україні – під час проведення Наукової підсумкової сесії, присвяченої пам’яті академіка М.Д.Стражеска “Актуальні питання сучасної кардіології”.

До присутніх з привітанням звернулися віце-прем'єр-міністр України, міністр охорони здоров'я України Р.В.Богатирьова, президент Національної Академії медичних наук України А.М.Сердюк, директор Національного наукового центру “Інститут кардіології ім. акад. М.Д.Стражеска” В.М.Коваленко.

Буковинський державний медичний університет та медична громада краю першими з України отримали можливість приєднання до роботи наради в онлайн режимі – з відповідним привітанням до учасників звернувся ректор БДМУ Т.М. Бойчук, який разом з головою ГУОЗ ЧОДА І.Д. Шкробанцем очолили роботу чернівецької групи науковців та лікарів.

Надзвичайно актуальними були виступи провідних вітчизняних вчених-практиків, що очолюють основні напрямки медичної допомоги населенню України, а така форма онлайнових інтернет-конференцій дозволяє науковцям та лікарям обласних центрів та районів України приєднатися до сучасних наукових подій.


Прес-служба БДМУ (www.bsmu.edu.ua)