Божик зустрічається з виборцями під контролем Козака?

Божик зустрічається з виборцями під контролем Козака?

24.10.2019, 14:33

23 жовтня народний депутат України обраний по 204 мажоритарному виборчому округу Валерій Божик працював на Сокирянщині.

Про це він повідомив на своїй сторінці у Фейсбук.

Валерій Іванович впродовж дня  розібрав проблеми фінансування медичної галузі району, зустрівся з керівниками комунальних закладів охорони здоров’я, провів робочу зустріч з сільськими головами, на якій обговорив перспективи завершення об’єднання громад на Сокирянщині, вислухав пропозиції керівників органів місцевого самоврядування.

Також нардеп ознайомився з роботою аграрного підприємства «Молодіжна аграрна спілка», що в Олексіївці,  та зустрівся з виборцями у селах Ломачинці і  Грубна.

«Це не Західна Європа – це село Олексіївка, Сокирянського району. Яскравий приклад співпраці місцевої влади і бізнесу. Підприємство «Молодіжна аграрна спілка» засноване відносно недавно. Проте  показує приклад успішного господарювання. Близько 70 сезонно працюючих осіб з числа місцевих жителів, прозорі зарплати і податки, соціальна відповідальність перед громадою. І найголовніше –  це передові технології у вирощуванні фруктів. Так тримати!» – дописав Валерій Божик на своїй сторінці після ознайомлення з роботою аграріїв.

А от у Грубній Валерій Іванович мав можливість вислухати думку трудівників з приводу продажу землі. Аграріїв турбували проблеми реалізації вирощеної продукції та її ціна. Гаряче обговорювались у Грубній питання децентралізації, освітньої та медичної реформ.

Джерело: http://nordbess-news.cv.ua/ 

1