Близько півтисячі буковинців долучилися до «Фронту Змін» у відзначенні Дня Соборності України

Близько півтисячі буковинців долучилися до «Фронту Змін» у відзначенні Дня Соборності України

23.01.2012, 13:06

У Чернівцях 22 січня відбулася урочиста хода та святковий мітинг з нагоди Дня Соборності України, у якому взяли участь члени обласного Комітету опору диктатурі.

Святковою ходою учасники мітингу пройшли від Українського народного дому вулицями міста до пам’ятника воякам Буковинського куреня, а далі – до пам’ятника Тарасові Шевченку, де відбувся мітинг об’єднаної опозиції.

Священики УПЦ КП та УГКЦ провели спільний молебень за Україну.

«Влада, яка з арештами лідерів опозиції остаточно перетворилася на режим, сама підштовхнула демократичні сили до об’єднання, - заявив, виступаючи на мітингу, голова Чернівецької територіальної організації політичної партії «Фронт Змін» Максим Бурбак. - Штучні намагання розділити нас питаннями мови, віри, залишилися в минулому. Зараз нас об’єднує намагання протистояти антинародному режиму. Янукович вважає, що може забрати у нас день Свободи. І завдання об’єднаної опозиції – повернути українцям не лише День Свободи. Уже зовсім скоро в Україні буде ера свободи!» - наголосив він.

У мітингу також взяли участь представники інших опозиційних партій, зокрема, «Батьківщина», «Свобода», «За Україну!», «Громадянська позиція».



КОМЕНТАРІ (1)

Пане Бурбак! Не дуже коректно з вашого боку " у мітингу також взяли участь представники......", якщо діє КОД то НЕФІГ висувати себе попереду, це вам балів не додасть, а будьте певні тільки знизить. Не вчіться у чвого лідера тріскотіти, щоб аж слюна з рота бризгала....  Будьте виважені і толерантні.

avatar

Уважний читач

23 січня 2012 15:00