Ближче до виборів Папієв пообіцяв відкрити буковинцям очі на свідоме знищення аеропорту деякими товаришами і, як феміністок 'зеленкою', розмалювати місто Чернівці в партійні кольори

Ближче до виборів Папієв пообіцяв відкрити буковинцям очі на свідоме знищення аеропорту деякими товаришами і, як феміністок "зеленкою", розмалювати місто Чернівці в партійні кольори

24.01.2012, 20:46

Про це губернатор області повідомив під час прес-конференції у вівторок, 24 січня, відповідаючи на питання щодо перспектив відновлення авіаційного сполучення з чернівецького летовища.

"Для мене, як голови Чернівецької обласної державної адміністрації принципово важливим було, щоб станом на 1 грудня 2011 року ми не втратили статус міжнародного аеропорту. І я хочу подякувати за це в тому числі Чернівецькій міській раді, секретарю міської ради Віталію Михайлішину. Бо якби ми втратили цей статус, говорити про якийсь аеропорт не було б ніякого сенсу. Не кажучи вже про те, що взагалі задумувалося по аеропорту, на території якого деякі товариші планували побудувати котеджне містечко. Але ближче до виборів я вам покажу документи і ви це самі побачите, що аеропорт в Чернівцях, злітно-посадкова смуга знищувалися свідомо. І я це доведу. Є у мене відповідні документи, але вони не на часі. Я хочу бачити, що ті люди почнуть робити й казати перед виборами. З тим щоб, в тому числі нашим жителям. відкрити на це очі".

Після наполягання журналістки Світлани Ісаченко назвати бодай прізвища тих людей, які наказали переорати злітну смугу аеропорту з метою подальшої її забудови під приватне котеджне містечко, Михайло Папієв додав:

 "Навіть проект був. Створений навіть проект був. Ще рано казати про це. Ви мабуть можете здогадатися навіть не з двох спроб, а однієї. Подивіться у кого сьогодні всі найкращі землі міста Чернівці, і відповідь перед вами постане сама собою. Ну, про це ми пізніше поговоримо..."

А згодом вже з власної ініціативи додав.

 "Щодо земельних ділянок, про які я сказав, і що дуже жваво там обговорює Петро Дмитрович. Петре Дмитровичу, а скажіть мені, будь ласка, ви ж знаєте земельні ділянки в нашому місті. По вулиці Руській - 12 гектарів, по вулиці Рівненській – 10 гектарів, на вулиці Суворова... Вам перелік продовжити? Він знає чиї це ділянки... Я вам всі ділянки скажу. Поясніть мені навіщо політичній силі 12 гектарів, які вона тримає три роки. А у нас черга людей в Чернівецькій міській раді більше 20 тисяч? На яких таких умовах хапнув хтось 12 гектарів в одному місці, три – в іншому, десять ще в іншому. І найцікавіше, що оформлено їх на приватних осіб. Є ж питання? Але про ми будемо говорити тоді коли воно буде на часі: з прізвищами, розмалюємо місто Чернівці в партійні кольори. Я думаю вам це цікаво буде. Потім, як феміністки говорили, що їх обливали зеленкою, так і ми подивимося. Факти – це така річ, що коли з фактами говориш – вони абсолютно переконливо усе ставлять на свої місця. Розмалюємо, там де небесного кольору, синього, там, де зелений, намалюємо, де біло-сердечний. Усе намалюємо. Покажемо і будете бачити, дуже цікава картинка виявиться".



КОМЕНТАРІ (3)

Михайле. А нашо тобі 150 га землі в Драчинцях і хатинка як наш клуб в селі з басейном ? Є документи, є люди. Шо ти зробив для села для району? Будуєш дороги школи молдаванам і румунам, думаєш тебе вони зроблять депутатом? Та нікому ти не нужний. Їдь до Києва і не воняй.

 

 

avatar

Житель Драчинців

25 січня 2012 09:16

Пан Папієв порівняв майбутнє «розмальовування» Чернівців з тим, як «феміністок» (очевидно, що малися на увазі активістки руху «Femen», які здійснили акцію протесту в Білорусі) обливали зеленкою. Зважаючи на те, що дівчат з Femen розфарбували зеленкою, застосувавши грубу силу, представники білоруських правоохоронних органів, то обіцянка Михайла Папієва прозвучала як погроза його політичним опонентам?

avatar

старий тимошенківець

25 січня 2012 11:08

Нічого цікавого не буде. Ми вже бачили - сині палатки з листівками які навідь гидко було брати у руки.  

avatar

Чернівчанин

26 січня 2012 16:38