Блокування та бійка під Кіцманською РДА: відео, яке не потрапило в сюжет

Блокування та бійка під Кіцманською РДА: відео, яке не потрапило в сюжет

10.07.2014, 20:30

Активісти кіцманського "Майдану" не пускали в приміщення РДА Скорейка і мітингували проти його призначення без обговорення з громадою.

Однак Скорейка таки представили громаді, і він уже приступив до виконання своїх службових обов’язків. Проте він не виключає, що в майбутньому ще відбуватимуться схожі конфліктні ситуації.

"Представлення відбулося на сходах адміністрації. Після нього я зайшов у приміщення. Люди обурюються не мені, й не моєму представленню, а процедурі призначення. Вони цього не хочуть сприйняти – чому з ними не порадилися. Але це питання не до мене, бо не я призначаю і не я проводжу процедури. Це – в компетенції голови ОДА", - розповів Юрій Скорейко в коментарі molbuk.ua

"Я їм казав – йдіть блокуйте й мітингуйте не тут, а під Чернівецькою ОДА", - додав новий голова РДА.

"Я вже приступив до виконання своїх службових обов’язків. Я не виключаю, що в майбутньому будуть схожі провокації. Я сьогодні попросив вибачення в усіх учасників конфлікту за незручності, за сутички і сказав, що давайте подамо одне одному руки. Пробачте, якщо когось образив. Але треба нормально жити і спільно працювати на благо району, а не щось ділити. Що нам ділити? Сапу, шуфлю, тачку, неперевірені зошити? Тут нема що ділити", - розповів Юрій Скорейко.

Нагадаємо, у середу десятки кіцманчан вимагали в голови Чернівецької ОДА представити громаді нового голову РДА Юрія Скорейка.

Джерело
Фото: газета "Вільне життя"

Відео без коментарів

1


КОМЕНТАРІ (15)

то всі криміналітети бо вони проти нового золотого унітазу під назвою "фронтибатьківщини"

avatar

слава хероям власть нам подавшую

10 липня 2014 17:34

на манеже все те же

ось так Самооборона кулявлобів воює проти Кіцманчан щоб посадиди в крісло дупу з ВО Батьківщина, і це в той час коли наші українські злопці на сході

 

avatar

рейдерам які захоплюють владу

10 липня 2014 17:58

Цікаво, шо це за майдан такий, який виступає проти майданівця? Добре, шо вони не думають, шо поки вони тут проти, районом керує заступник темерівського - регіонал

avatar

123

10 липня 2014 18:06

Дивіз губернатора Ванзуряка :   розділяй і володарюй!     Що тут не зрозумілого?

avatar

правник

10 липня 2014 18:44

Чуєш ти виблядок самооборонівці і на сході воюють, а пару чоловік тут щоб такі ублюдки як ти хойло своє не відкривали! Відколи це десять чоловік представляють інтереси всього району? А це вже питання до Тарновецького який в кінці коли всі розбіглись бабло за роботу роздавав за углом рай ради!!!!

avatar

RE:рейдерам які захоплюють владу

10 липня 2014 19:03

вам Самообороні Чернівців має бути соромно ,ви відсуджуєтеся і захоплюєте як рейдери владу,ну намагаєтеся але це для вам важкувато виходить не про те ви мріяли

хлопці вашої Самообороні Чернівців немає жодного (!) на сході , так як на сході воєнні і добровольці з Буковини які до вашої Самооборони імені федорука-бурбака іК не мають жодного відношення

ви як рагулі паркуєтеся в місті і області, як рагулі хамете жінкам (!) вже не кажу про чоловіків

ви питаєте що це за майдан проти майдану, відповідь проста ваш майдан партійний із 3-4 відсотками які були по всій Україні і в Києві, а той Майдан народний -громад ,простих людей ,які НЕ ЗА ВАШ ЗОЛОТИЙ УНІТАЗ СТОЯЛИ І НЕ ЗА ВАШ ЗОЛОТИЙ БАТОН ЯКИЙ ВИ НАМАГАЄТЕСЯ СОБІ ЗАГРАБАСТАТИ ЯК ВЖЕ ГРАБАСТАВ ОДИН

ВИ КОЛО КОРИТА БУЛИ 22 РОКИ ТО З ОДНОГО ТО З ДРУГО БОКУ І ЛЮДИ ПРОСТІ ВІД ВАС РАГУЛІВ НІЧОГО ДОБРОГО НЕ БАЧИЛИ

и ще, ви секливі і бздливі на ділі, а у інтернеті Херої як ваш ВОДЖЬ ну прям хоч кулю в лоб

а тому нічого у вас не вийде КІЦМАНЬ І буковина не буде вотчиною кулявлобів - сикунів кабінетних

avatar

до RE:рейдерам які захоплюють владу

10 липня 2014 19:36

Кіцманська бидлота проявила себе у всій красі. гидко дивитися на цих потних і смердючих мордоворотів.

avatar

Кіцмань - суцільна бидлота

10 липня 2014 21:59

смердючі мордовороти якраз приїхали з Чернівців із кабінету міськради №108

і ці смердючі мордовороти самооборонні кулявлобні до Кіцманя не мають ніякого відношення ,але наволоч чогось приперлася рейдерством захопити владу

ЗЮСЬКИ вам лядям а не влада в Кіцмані

avatar

безпредельщикам кулявлобним ГАНЬБА!

10 липня 2014 22:35

Давно б вирішилося Ваше питання, давно все стало б на свої місця, не було б такої ганьби на всю країну, якби Ви, поважні кіцманчани, запропонували на високу посаду району порядного, розумного, достойного Вас чоловіка. Але ж не тягне Тарновецький на розум! Не є він гордістю Кіцманя! Недалекий, нерозумний, примітивний чоловік. А хоч як кричіть, але це правда! І Скорейко Вам не пара. Нещасний Ви район! Безголовий в усіх сенсах!

avatar

Кіцманчанам

10 липня 2014 22:49

Подивився на цей безлад і подумав, як було би добре, щоб всіх тих здоров'яків погрузити у рефрижератори і прямою наводкою на Донецьк і Луганськ на боротьбу з ворогами України. Кіцманчани! Вам ганьдба за такі дії у цей важкий час для нашої країни! За що ви гризетися?! Отямтися.

avatar

Толян

10 липня 2014 22:58

а хто тобі мішає, йди в в чернівецьку міську раду в кабінет 108 тай грузи тих бичків і відправляй хоч кудись,як сцуть на схід їхати

avatar

до Толяна

10 липня 2014 23:07

Чому тут немає голови ОДА Ванзуряка? Фактично його бездіяльність спровокувала цей конфлікт. Голова РДА призначаєтьсяя Президентом, а не обирається маніпулятивно натовпом.

У цій ситуації є організатори (провокатори). З огляду на стан війни їх треба притягти до відповідальності за перешкоджання роботі органів виконавчої влади, що є на користь ворога. 

Це питання до Управління СБУ та прокуратури.

avatar

Барвінок

11 липня 2014 00:06

Хто може сказати - а чому призначений Скорейко? він що - великий знавець району і державного управління? Та ніколи! Дрібне і пусте. То чому він? як він опинився в президенському наказі на призначення керівником Кіцманщини?

avatar

Барвінок - це Скорейко

11 липня 2014 08:42

За ситуацію в Кіцмані несе відповідальність голова ОДА, бо голови РДА - це його кадри і йому з ними працювати. Досить цих інтриг, дайте людині працювати. Скорейку  успіхів і витримки!!!

avatar

Палагея

11 липня 2014 15:07

До тарновецького фірташевського холуя:   ти сам сцикло немите, скорейко тобі мішаэ бабло заробляти,  іди до губернатора-стажера він тобі компенсуе моральний збиток, або ідо до суду як твій подэльнік вакарюк:-) :-) :-) :-) 

avatar

кіцамана

11 липня 2014 16:24