Благодійний тур на підтримку ЗСУ Брати Гадюкіни розпочали аншлаговим концертом  у Чернівцях

Благодійний тур на підтримку ЗСУ Брати Гадюкіни розпочали аншлаговим концертом у Чернівцях

08.05.2022, 19:33
Брати Гадюкіни. розпочали благодійний тур на підтримку ЗСУ. Перший, і до речі, аншлаговий концерт відбувся у Чернівцях, в Культурно-мистецькому центрі імені Івана Миколайчука 7 травня, а ще його можна було подивитися за допомогою онлайн-трансляції. На розігріві у легендарних львів’ян виступив не менш відомий чернівецький гурт Гуцул Каліпсо (Gutsul Calipso), який супроводжуватиме «Гадів» у турі.
 
«Завдяки нашим Збройним Силам весь світ дізнався, що Україна – сильна країна, а наша сила в єдності. Українці всіх країн, єднаймося!», – закликає вокаліст Братів Гадюкіних Михайло Лундін.
 
Кошти від продажу квитків на заходи туру, а також благодійні пожертви відвідувачів будуть направлені на закупівлю необхідного знаряддя для бійців ЗСУ та гуманітарну підтримку постраждалих від війни. Організатори благодійного туру Братів Гадюкіних співпрацюють з Фондом Help People, що відомий своєю допомогою внутрішнім переселенцям. Фонд організує евакуацію з міст, що обстрілюються, та надає місця для розселення з харчуванням.
 
В рамках туру концерти відбудуться також в Івано-Франківську, Тернополі, Києві, Луцьку, Ужгороді, Житомирі та Вінниці. Про дати заходів буде повідомлено додатково.
 
Онлайн-трансляції концертів будуть доступні для всіх бажаючих на Офіційному youtube-каналі Братів Гадюкіних:
bit.ly/3vcIKgO
 
Тож, усі, хто хотів, але з тих чи інших причин не зміг потрапити на перший чернівецький концерт благодійного туру, може переглянути його цілком на цьому youtube-каналі, а ще до вашої уваги трохи моїх волонтерських фото з цього потрібного концерту на моїй сторінці у ФБ.
 
Автор: Тарас Піц 

Як розповів кореспондентці molbuk.ua  лідер Гуцул Каліпсо (Gutsul Calipso) Богдан Федчук (Бодько Гуцул), під час благодійного туру всі охочі зможуть придбати бронепластини із підбитого російського танка. Його з Київщини привезли волонтери. Тепер на них вигравірувані три написи: посередині - "Слава ЗСУ", по боках - "Гуцул Каліпсо" та "Брати Гадюкіни". Усі кошти передадуть на потреби ЗСУ.

"Це пластина з підбитого кацапського танка, знята з села Дмитрівка на Київщині. У цьому селі тривали запеклі бої, наші там дуже добре дали по зубах російській армії, - розповідає Бодько Гуцул. - Волонтери їздили в ці міста, відвозили туди гуманітарну допомогу і зняли там із танка багато бронепластин. На них зробили лазерну врізку і виготовили такі написи. Тож тепер ці бронепластини будуть продаватися під час нашого туру разом із "Братами Гадюкіними" по Україні. І всі гроші, отримані з продажу цих бронепластин, підуть на допомогу ЗСУ.

Перед концертом "Брати Гадюкіни" також провели репетицію у "Народному домі":

Фото: Богдан Федчук

Довідково:

"Брати Гадюкіни" — культовий український рок-гурт, створений 1988 року у Львові; першими з українських рок-команд здобули популярність на теренах колишнього СРСР і пострадянському просторі.

"Гади" випустили 4 студійні альбоми, 4 концертні альбоми та 2 збірки хітів. Крім цього, була величезна кількість концертів та участь у фестивалях по всьому світу.

Гурт припинив концертну діяльність в 1995 році і возз'єднався в 2006 році для концерту в київському "Палаці спорту".


Частково використано матеріали molbuk.ua

 


Нам потрібна ваша підтримка –  ПІДТРИМАЙТЕ BUKNEWS???????? благодійним внеском.    

1