Бізнес-партнер Фірташа і Черновецького став керівником радників Кличка

Бізнес-партнер Фірташа і Черновецького став керівником радників Кличка

09.06.2014, 16:18

Керівником групи радників новообраного мера Києва Віталія Кличка став забудовник Ігор Ніконов, президент групи компаній "К.А.Н. Девелопмент". Про це повідомило джерело в оточенні Кличка, пише "Українська правда".

За словами співрозмовника, 6 червня мер зібрав усіх начальників департаментів, управлінь, комунальних підприємств і представив їм кількох людей зі своєї команди.

- Як керівника групи своїх радників Кличко представив Ніконова. Кажуть, йому пропонували бути першим заступником, але той відмовився, - розповів співрозмовник.

Також, за словами джерела, Кличко представив Володимира Бондаренка (однофамілець голови КМДА), як керівника апарату Київради.

Він також відзначив, що серед іншого на зустрічі у п’ятницю, усім присутнім повідомили, що з 6 червня усі платіжні доручення повинні отримати візу патронажної служби мера.

Як відомо, група "К.А.Н. Девелопмент" збудувала низку житлових комплексів у столиці. Зокрема, Diamond Hill, "Паркове містечко", ТРЦ Ocean Plaza, "Комфорт Таун", Arena City, офісний центр "Парус" та інші.

Також Ніконова вважають бізнес-партнером родини Черновецького та Дмитра Фірташа.

1


КОМЕНТАРІ (3)

avatar

Валя Тутка

09 червня 2014 19:40

ну хто би сумнівався, а для чого була зустріч у Відні. Оце вже нарадять..... але виборці цього заслуговують

avatar

Виборець

09 червня 2014 20:17

Валя Тутка

Валя Тамка

Валя Самка

поправ сердечко на белом фоне

avatar

!

09 червня 2014 20:31